Veřená zakázka

Výběr zhotovitele stavby III/2421 Roztoky oprava 2024

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45213310-9 - Stavební úpravy objektů sloužících silniční dopravě,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky (díla) jsou dodávky a stavební práce v rámci provedení oprav výtluků na vozovce silnice III/2421 v hranicích katastru města Roztoky u Prahy. Jedná se o úsek Tyršovo náměstí – západní hranice obce (poblíž křižovatky Přílepská x Zahradní). Opravovány budou selektivně nejhůře poškozené úseky v celkovém rozsahu dle přílohy č. 3 této zadávací dokumentace. Opravy povrchů budou prováděny cestou odfrézování stávajícího asfaltového povrchu a položením nových vrstev obrusného asfaltového betonu. Výběr opravovaných úseků bude proveden dle aktuálního stavu poškození při zahájení oprav s tím, že budou voleny co největší plochy jednotlivých opravovaných úseků. Nedílnou součástí zakázky je odvoz a ekologická likvidace stavebního odpadu.
Silnice III/2421 je poměrně frekventovaná a jsou zde provozovány tři autobusové linky. Uzávěra silnice v průběhu oprav nepřipadá v úvahu a omezení provozu je třeba absolutně minimalizovat. Součástí zakázky je i vypracování příslušných DIO v návaznosti na harmonogram oprav, schválených příslušným DI PČR a KSÚS SK. Zadavatel si klade podmínku, že zhotovitel odkoupí od zadavatele 2 (KSÚS SK) odfrézovaný asfaltový recyklát za cenu dle ceníku nepotřebných zásob KSÚS SK, tj. 30 Kč/t bez DPH.
V rámci ochrany životního prostředí při výstavbě je nutno dbát zejména na ochranu kulturní zeleni proti poškození stavební činností. V této oblasti je nezbytné dodržování zásad ochrany, jejichž souhrn je přílohou č. 5 této zadávací dokumentace.
Oba zadavatelé se budou na akci finančně podílet v poměru daném v čl. 5 této ZD a v příloze č. 3 a mají požadavek oddělených fakturací.
Celková hodnota zakázky, dle čl. 5 této zadávací dokumentace (dále jen ZD), je pevnou a nepřekročitelnou částkou, za kterou je účastník povinen zakázku realizovat. Soutěžním parametrem je počet čtverečních metrů živičného povrchu, které účastník za takto stanovenou pevnou částku opraví. Oprava výtluků je požadována odfrézováním stávajícího povrchu do hl. 40 mm, zabouráním, zařezáním hran, vyčištěním, zpenetrováním a pokládkou ACO 11 v tloušťce 40 mm strojně. Následně bude provedeno proříznutí a zalití spár asfaltovou zálivkou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.04.2024