Veřená zakázka

Sanace havárie podkladu komunikace a podélné drenáže v ulici Kantorova v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45213310-9 - Stavební úpravy objektů sloužících silniční dopravě,
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Ulice Kantorova je nová, intravilánová komunikace ve městě Roztoky u Prahy, kde cca po jednom roce užívání došlo k propadu podloží ve třech oddělených lokalitách.
Předmětem plnění zakázky (Dílem) je zapravení propadů podloží komunikace, včetně obnovy nefunkčního drenážního systému. Stávající povrchy komunikace budou v místech propadů rozebrány, případně odbourány a bude provedeno odtěžení porušených hornin. Následně bude provedeno zasypání poruch suchou 6%-tní cementovou stabilizací, hutněnou po vrstvách po 300 mm, až do úrovně parapláně vozovky. Následně budou vráceny materiály AZ a vlastní konstrukce povrchů dle původního uspořádání. Dále bude provedena oprava podélné silniční drenáže pomocí drenážního pera šíře 0,50m, hloubka rýhy 2,5m. Výplní rýhy bude štěrkodrť frakce 32/64, drenážní žebro bude obaleno geotextilií s parametrem 500g/m2. V žebru bude uložena PVC drenážní trubka PIPELIFE DN200, plně perforovaná. Obnovené drenáže budou zaústěny do stávajících uličních vpustí dešťové kanalizace. Detailní provedení díla je dáno dokumentací pro provedení opravy autora Ing. Petra Pacáka z října 2022 (příloha č. 3 ZD) a slepým rozpočtem s výkazem výměr (příl. č. 4 této ZD).
Součástí díla je odvoz a ekologická likvidace odpadů vzniklých stavební činností v rámci realizace Díla. Zadavatel požaduje minimální lhůtu pro uplatnění práva z vadného plnění na kompletní dílo 5 let.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.11.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.11.2022