Veřená zakázka

Výběr provozovatele vodohospodářské infrastruktury ve městě Dobruška a jeho okolí

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidOstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
65130000-3 - Provoz vodovodů,
90000000-7 - Kanalizace, odstraňování odpadu, čištění a ekologické služby,
90410000-4 - Sbírání odpadních vod,
90420000-7 - Čištění odpadních vod
Popis:

Předmětem koncesního řízení je zajištění bezpečného a plynulého provozování vodovodů a kanalizací ve vlastnictví města Dobrušky a obcí Bačetín, Byzhradec, Chlístov, Ohnišov, Podbřezí, Semechnice a Trnov (dále jen "Vodohospodářský majetek") v období od 01.01.2022 do 31.12.2026, a to v souladu s národní legislativou, zejména zákonem č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVK“).

Strategickým cílem je zajištění efektivního způsobu provozování Vodohospodářského majetku nalezením profesně zdatného partnera s příslušnou kvalifikací a zkušeností (dále jen „Provozovatel“).

Provozováním se přitom ve smyslu § 2 odst. 3 ZVK rozumí souhrn činností, kterými se zajišťuje dodávka pitné vody nebo odvádění a čištění odpadních vod. Konkrétně se zejména jedná o dodržování technologických postupů při odběru, úpravě a dopravě pitné vody, dále při odvádění, čištění a vypouštění odpadních vod, dodržování provozních řádů, kanalizačních řádů, vedení provozní dokumentace, provozní a fakturační měření, dohled nad provozuschopností vodovodů a kanalizací, příprava podkladů pro výpočet ceny pro vodné a stočné včetně ceny vody předané a další související činnosti; není jím správa vodovodů a kanalizací ani jejich investiční rozvoj.

Provozovatel přitom bude zajišťovat všechny povinnosti, které pro něj vyplývají zejména ze ZVK i povinnosti, které Zadavatel coby vlastník infrastruktury podle ZVK přenese na Provozovatele, a to v rozsahu zadávací dokumentace této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.09.2021