Veřená zakázka

Revitalizace objektu st. p. č. 99/1 v k. ú. Pilníkov – oprava krovu a střešní krytiny

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211100-0 - Stavební úpravy domů
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební úpravy spočívající v úpravě krovu a výměně střešní krytiny mansardové střechy nad kulturním sálem. Stávající krov bude podepřen a bude vyměněna střešní krytina a okna. Dále bude odstraněna část stávající fošnové podlahy, ležící na vazných trámech. Následně dojde k demontáži stávající plechové střešní krytiny a střešních oken v mansardové části střechy. Bednění bude ponecháno.
Do stávající konstrukce krovu bude vložena ocelová konstrukce, ke které budou stávající prvky krovu přikotveny. Nová ocelová konstrukce bude umístěna mimo konstrukci stávajícího krovu, vedle stávajících plných vazeb. Ocelová konstrukce vynáší stávající vazné trámy, na kterých jsou uloženy podélné průvlaky, vynášející stropní trámy nad sálem, krokve vyšší části střechy a trámy hambálků v krajích a uprostřed rozpětí.
Na mansardové střeše bude položena nová střešní krytina z tašek bobrovek, budou provedena nová dřevěná okna místo stávajících. Dojde také k obnově stávajícího hromosvodu a okapového systému, oplechování bude nově provedeno z titanzinkového plechu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.08.2022