Veřená zakázka

KOMUNITNÍ CENTRUM SLATINA

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211100-0 - Stavební úpravy domů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce.
Veřejná zakázka je rozdělena do dvou částí:
- půdní vestavba nad obecním úřadem a
- venkovní schodiště.
Jedná se o stavební úpravy stávajícího objektu (obecní úřad) se sedlovou střechou, obdélníkového půdoryse s jednopodlažní přístavbou vstupního zádvěří. Stávající objet je jednopodlažní s půdním prostorem, který je nyní prázdný a bez využití. Nosný konstrukční systém domu je stěnový z plných cihel. Stropní konstrukce jsou částečně klenbové a částečně rovné trámové. Konstrukce krovu je tvořena dřevěným vázaným krovem se stojatou stolicí a vaznými trámy. Obecní úřad je založen na základových pásech v místě nosných stěn. Objekt je zastřešen krovem ve vaznicové soustavě s vaznými trámy. Střešní krytina je keramická taška na latě. Obvodové zdivo je zatepleno kontaktním zateplovacím systémem s fasádním polystyrenem. Stavebními úpravami vznikne půdní vestavba zázemí pro komunitní centrum. Půdní vestavba bude přístupná po novém venkovním ocelovém schodišti.

Projekt bude spolufinancován z Integrovaného regionálního operačního programu, prostřednictvím 21. Výzvy MAS NAD ORLICÍ – Komunitní centra III.
Název projektu dle ISKP: KOMUNITNÍ CENTRUM SLATINA
Registrační číslo projektu dle ISKP: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0013343

Dodavatel je dle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, osobou povinnou spolupůsobit při finanční kontrole.

Údaje o přihlášených dodavatelích a jejich podané nabídce, tj. jméno, příjmení, název firmy, IČ a výše nabídkové ceny mohou být zveřejněny na webových stránkách zadavatele, popřípadě na jeho profilu zadavatele a dalších webových stránkách, souvisejících s veřejnou zakázkou. Podáním nabídky s tímto, stejně jako s dalším zpracováním svých osobních údajů, vyslovují dodavatelé souhlas dle ustanovení § 5, odst. 2, zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.06.2021