Veřená zakázka

Rekonstrukce objektu na parc. č. 157/1 a 2732/2 k.ú. Roudno

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211100-0 - Stavební úpravy domů
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci objektu na par. č. 157/1 a 2732/2 v k.ú. Roudno, tj. v rekonstrukci budovy Obecního úřadu v Roudně. Hlavní stávající objekt kanceláří je obdélníkového půdorysu, je zastřešen sedlovou střechou s valbami a částečně podsklepený. V budově se nachází jedno nadzemní podlaží a podkroví. Stavební úpravy budou provedeny tak, aby se zachoval historický ráz objektu, tj. zachování vzhledu fasády (bez zateplení), vstupních dveří, štítu nad hlavním vstupem a komínů. Dále bude realizována nová zděná kotelna s garáží přízemní s půdním prostorem. Zděné stěny obou staveb budou s omítkou světle šedou, šambrány okolo otvorů a rohy budou bílé a omítnutý sokl bude pastelově žlutý. Výplně otvorů budou dřevěné pastelově žluté. Vysouvací segmentová vrata budou tmavě červená, krytina z pálených hladkých tašek na laťování bude také tmavě červená, veranda a štít budou dřevěné tmavě hnědé. Klempířské prvky budou provedeny z měděného plechu.
Jedná se o změnu dokončené stavby, výstavbu nové kotelny, garáže, žumpy na vyvážení a zpevněných ploch. V rámci provedeného stavebně tech. průzkumu nebyly nalezeny statické poruchy objektu. Současné vjezdy na pozemek, inženýrské sítě (přípojka vody a nn) – konstrukce v dobrém stavu, který odpovídá stáří a opotřebení, bez zjevných poruch. Krov je napaden dřevokaznou houbou.
Pozemek stavby se nachází v zastavěném území obce Roudno. Do současné doby je pozemek zastavěný, způsob využití – občanská vybavenost. Pozemek je v okolí stavby upravený a na uličních stranách svažitý podle komunikací, na JV straně vyspádovaný do strouhy. Napojení na komunikace a odvodňovací strouhu zůstane zachováno. Půdorys stávající stavby zůstane zachován. Bude vybudována kotelna s garáží pro účely obce, přičemž přístup k objektům se upraví zpevněnými plochami. Dále bude vybudována žumpa na vyvážení. Pozemek kolem objektu je částečně oplocen.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.02.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.03.2022