Veřená zakázka

Pohořelice – cyklostezka Znojemská a cyklostezka podél Šumického potoka

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
45233162-2 - Výstavba cyklistických stezek,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Předmět plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce „POHOŘELICE – CYKLOSTEZKA ZNOJEMSKÁ A CYKLOSTEZKA PODÉL ŠUMICKÉHO POTOKA“ je ve smyslu § 101 zákona rozdělen na dvě části.
Část 1 - Vybudování cyklostezky na ul. Znojemská, resp. nové smíšené stezky pro cyklisty a chodce, podél ul. Znojemská ve městě Pohořelicích. Začátek společné cyklostezky je v místě stávajícího přechodu pro chodce přes ul. Znojemská (ve vzdálenosti cca 120 m od okružní křižovatky). Konec společné stezky – v místě napojení na stávající lávku přes Šumický potok. Součástí stezky je i stavební úprava stávajícího prostoru před prodejnou COOP a vybudování zpevněné manipulační plochy. Celková délka této části cyklostezky je 776,78 m.
Část 2 - Vybudování nové cyklostezky podél Šumického potoka ve městě Pohořelicích. Začátek cyklostezky je v místě napojení na stávající zpevněnou asfaltovou komunikaci (plochu) na parcele č. 387/2 a konec cyklostezky je v místě napojení na stávající asfaltovou plochu (parkoviště) na parcele č. 2513/1. Celková délka této části cyklostezky je 801,52 m. Na konci úseku, bude navržená cyklostezka volně navazovat na stávající smíšenou stezku pro cyklisty a chodce. Součástí této části cyklostezky je vybudování propustku a veřejného osvětlení (délka kabeláže cca 650 m vč. 17 lamp VO).

Dodavatelé mohou podat nabídku jen na část 1 nebo nabídku jen na část 2 nebo nabídku na část 1 i část 2 předmětné veřejné zakázky.

Podrobná specifikace předmětu zakázky je popsána v PROJEKTU samostatně na každou část veřejné zakázky, který tvoří část III zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.11.2023