Veřená zakázka

NEMA - Inovace konstrukce pasivních dřevostaveb - výrobní hala Byňov - Jakule

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45213251-7 - Výstavba průmyslových budov
Popis:

Předmětem zakázky je realizace stavebních prací – novostavby výrobní haly v Nových Hradech, místní části Byňov - Jakule. Realizace zakázky bude v souladu s cíli a nastavením projektu „NEMA – Inovace konstrukce pasivních dřevostaveb“, realizovaného v souladu s podmínkami programu podpory INOVACE – Inovační projekt, Výzva VII, OP PIK

Podrobnosti zakázky stanoví zadávací dokumentace. Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ani dílčí plnění předmětu zakázky.

Veškeré náklady vzniklé uchazečům výběrového řízení tímto výběrovým řízení a v souvislosti s ním nesou uchazeči sami. Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Skutečnosti a vztahy výslovně neupravené touto zadávací dokumentací se řídí Pravidly pro výběr dodavatelů programu OP PIK. Nabídky podávejte v českém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.04.2022