Veřená zakázka

Inovovaný proces výroby pufovaných produktů z pšenice se zvýšeným obsahem antokyanů a následná adjustace logistických procesů

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42200000-8 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku a jejich díly,
51542000-3 - Instalace a montáž strojů na výrobu potravin a nápojů a pro zpracování tabáku
Popis:

Z pohledu procesní inovace se mění kvalita označení jak co do grafické podoby, tak co do čitelnosti pro průmyslové scannery. Nejvýznamnější přidanou hodnotou však je automatizace sběru dat o výrobku, zvyšuje se servisní úroveň služby zákazníkům, a to především ve smyslu dosledovatelnosti v případě reklamace, neshody a dohledání zdroje vady.
Celý systém – pracoviště, musí být centrálně řízené z nadřazeného informačního systému tak, aby byl vyloučen lidský faktor, a tudíž takto generované lidské chyby a neshody. Předpokládáme, že z manuálně zadaných objednávek do systému bude sestaven výrobní plán a jednotlivé výrobní šarži přiděleno unikátní číslo. Tímto číslem a okamžitým časem ve formátu hodina a minuta pak bude označován, jak každý jeden individuální obal, tak následně celý zabalený karton. Mimo to požadujeme, aby každý zabalený karton byl automaticky zvážen a tato hodnota porovnána s normou. V případě podvážení byl tento karton automaticky vyřazen, v případě převážení karton pokračuje dále k paletizaci, nicméně o váze každého kartonu bude odeslán záznam s časovým razítkem do nadřazeného systému. Součástí dodávky je též zaškolení obsluhy. Celá dodávka je směřována do potravinářského provozu, musí proto splňovat normy pro potravinářský provoz platné v ČR.
Podrobné zadání zakázky a požadavků zadavatele na funkčnost a způsob řešení je uvedeno v samostatných přílohách zadávacích podmínek. Další informace nutné k řádnému podání nabídky obsahuje tato zadávací dokumentace a její přílohy. Pokud jsou obsaženy požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, která platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné nebo označení původu, jde pouze o příklad jedné z možných variant řešení. Jedná se pouze o vymezení požadovaného minimálního standardu a zadavatel výslovně umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení – případné jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení nabízené uchazečem musí být dostatečně určitě specifikováno v nabídce uchazeče.
V případě uvedení konkrétních výkonových parametrů, funkcí a rozměrů jsou tyto závazné, neboť se jedná o minimální/nezbytný požadavek ze strany zadavatele s ohledem na jeho výrobní proces, umístění zařízení a jeho funkci a s ohledem na provoz zadavatele.
Součástí plnění je dále zajištění všech činností souvisejících s realizací zakázky. Realizace předmětu plnění bude probíhat v souladu s pokyny zadavatele, dále dle obecně závazných právních předpisů, ČSN, ostatních norem a pravidel, které se na zakázku vztahují (např. dotační pravidla).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.01.2023