Veřená zakázka

Ždírec v Podbezdězí – odkanalizování obce individuálními DČOV – stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45230000-8 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení, pro dálnice, silnice, přistávací plochy a železnice; zarovnávání ploch,
45240000-1 - Výstavba vodních děl
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací za účelem vybudování systému likvidace odpadních vod v obci Ždírec. Odkanalizování jednotlivých objektů je navrženo individuálně do celkem 18 domovních čistíren odpadních vod (dále jako „DČOV“). Vyčištěné vody budou odváděny do vsakovacích zařízení v souladu s hydrogeologickým posouzením.
Součástí předmětu této veřejné zakázky jsou zemní práce, zakládání, svislé a kompletní konstrukce, vodorovné konstrukce, trubní vedení, ostatní konstrukce a práce, bourání, přesun hmot, izolace tepelné, zdravotechnika – vnitřní kanalizace, elektromontáže – hrubá montáž a geodetické práce, v rozsahu a specifikaci dle projektové dokumentace a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, které jsou přílohami výzvy.
Stavební práce budou prováděny i na pozemcích, které nejsou ve vlastnictví zadavatele (pozemcích jednotlivých nemovitostí připojovaných k systému DČOV).
Dodávka technologie (DČOV) není součástí předmětu této veřejné zakázky. DČOV má zadavatel zajištěny v rámci jiného smluvního vtahu a poskytne je dodavateli k jejich instalaci. Dodavatel bude v rámci plnění předmětu veřejné zakázky povinen použít výlučně tyto zadavatelem poskytnuté DČOV.
Předmět plnění veřejné zakázky musí být proveden podle podmínek dotčených orgánů státní správy uvedených ve společném souhlasu Městského úřadu Česká Lípa č. j. MUCL/15047/2021 ze dne 26. 2. 2021.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.01.2022