Veřená zakázka

Zateplení základní umělecké školy Pacov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45321000-3 - Tepelné izolace
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení je realizace projektu s názvem „Základní umělecká škola Pacov – zateplení objektu“ spolufinancovaného z fondů Evropské unie (Evropského fondu pro regionální rozvoj / Fond soudržnosti) v rámci Operačního programu Životní prostředí, prioritní osy 3, číslo projektu CZ.1.02/3.2.00/15.28740.
Předmětem této veřejné zakázky je provedení zateplení obvodového pláště včetně kompletní obnovy vstupního a zadního venkovního schodiště, zateplení půdního prostoru a úpravu zpevněných ploch v okolí objektu v návaznosti na provedení zateplení soklové části. Dále je předmětem prací rekonstrukce hromosvodu a výměna souvisejících konstrukcí - klempířské a zámečnické prvky. Dále je předmětem zakázky zajištění povinné publicity (blíže v zadávací dokumentaci).
Bližší popis veřejné zakázky, včetně požadavků na technické normy a další podmínky realizace je uveden v zadávací dokumentaci, jejích přílohách a v projektové dokumentaci s názvem „Základní umělecká škola Pacov – Zateplení objektu, Španovského 319, 395 01 Pacov“ zpracované v dubnu 2015 společností VYŠEHRAD atelier s.r.o., se sídlem Zelený pruh 1091/111, 140 00 Praha 4, IČ: 29146429, autorizace Ing. arch. Jiří Smolík, autorizovaný architekt, ČKA 02809, v rozsahu prováděcí projektové dokumentace (dále jen „projektová dokumentace“ nebo „PD“), a to včetně výkazu výměr, který obsahuje soupis stavebních prací, dodávek a služeb dle § 44 odst. 4 písm. b) zákona a je zároveň obsažen ve výkresových a textových částech této PD. PD je součástí zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.06.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.07.2015