Veřená zakázka

VZ 66.21 Oprava stoupajícího potrubí č. 2 a 8 v BD Čujkovova 32, Ostrava-Zábřeh

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci a odborné vedení realizace stavby „Oprava stoupajícího potrubí č. 2 a 8 v BD Čujkovova 32, Ostrava-Zábřeh“ spočívající ve výměně stoupacího vedení kanalizace v šachtici a celkové opravě koupelen a kuchyní dle projektové dokumentace zpracované Ing. Petrem Frašem, IČO: 03142060, v 05/2021, pod zakázkovým číslem 03/05/2021.
Podrobná specifikace této veřejné zakázky malého rozsahu je součástí zadávací dokumentace, kterou lze získat způsobem popsaným v článku VII. této výzvy.
Jedná se o výměnu 2 ks stoupacího vedení kanalizace v šachtici sedmipodlažního BD, výměny rozvodů vody a odpadů v koupelnách a kuchyních, celkové opravy koupelny (nové obklady, dlažby) vč. zařizovacích předmětů, dodání kuchyňských linek a celoelektrických sporáků v rozsahu dle přiložené projektové dokumentace. Veškeré uvedené práce budou probíhat za plného provozu obsazených bytů, kdy výměna stoupacího potrubí bude trvat max. 2 kalendářní dny/1 podlaží/ 1 stoupačka a ostatní práce v byte budou trvat max. 7 kalendářních dnů/1 byt. Po dokončení denních prací bude v bytech zprovozněno WC a dodávka vody tak, aby nájemníci mohli byt užívat.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.01.2022