Veřená zakázka

Výstavba RD - ulice Vojtěcha Adamce, Hulín

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba technické infrastruktury pro následnou výstavbu rodinných domů v dané lokalitě.
Stavba je členěna na následující objekty:
SO 01 – Komunikace a chodníky
Vozovky jsou navrženy jako místní komunikace, funkční třídy C3 s živičným krytem v šířce 5,5m. Chodníky ze zámkové dlažby v lokalitě RD jsou navrženy jednostranné. Odstavné stání je z drenážní dlažby na štěrkovém podkladě.
SO 02 – Splašková kanalizace
Navrhuje se kanalizační stoka z trub PVC DN300, která odvede splaškové vody do stávající stokové sítě a následně na ČOV Hulín. Celková délka je 402 m. Součástí objektu je 21 kanalizačních odboček DN 150 celkové délky 137 m.
SO 03 – Dešťová kanalizace
Objekt řeší odvádění srážkových vod z nově navrhovaných ploch uličního koridoru. Odvodnění hlavní komunikace je navrženo do dvou retenčních zasakovacích nádrží, část komunikace je vzhledem k nemožnosti zasakování odvodněna do stávající kanalizace.
SO 04 – Vodovod
Objekt řeší zásobení lokality pitnou vodou. Vodovodní řad je navržen z trub PE100 celkové délky 534 m. Napojení na stávající vodovod v ulici Zahradní. V místě druhého napojení v ulici Wolkerova bude provedeno výřezem a osazením T-kusu s osazením šoupat ve všech směrech proudění vody.
SO 05 - Plynovod STL
Navrhuje se vybudování nového STL plynovodního řadu PE100, napojeným v ulici Zahradní, s vedením jednostranně v ulici s navrhovanou zástavbou, s ukončením u posledního pozemku, celkové délky 410 m. Plynovodní přípojky celkem 21 ks jsou navrženy s ukončením v plynovodních skříních hlavním uzávěrem plynu. Celková délka přípojek PE D32 je 37 m.
SO 06 – Veřejné osvětlení
Veřejné osvětlení bude připojeno na stávající soustavu VO z posledního osvětlovacího bodu v ul. Zahradní. Jsou navržena parková svítidla 30W LED na bezpaticových sadových stožárech výšky 5 m v celkovém počtu 18 ks.
SO 07 – Kabelové rozvody NN – Jedná se o související investici firmy E.GD, a.s.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.08.2022