Veřená zakázka

Výměna zdroje vytápění na budově mateřské školy v obci Písek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
44621000-9 - Radiátory a kotle,
44621200-1 - Kotle
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka a instalace nového moderního zdroje tepla plynového kondenzačního kotle do stávající kotelny na místo stávající plynových kotlů v objektu MŠ v obci Písek vč. souvisejících dodávek služeb a stavebních prací. Uvedené povede v objektu. ke snížení ekologické zátěže díky vyšší efektivitě fungování nového zdroje tepla. Cílem projektu je úspora energií a finančních nákladů na vytápění, vyšší účinnost kotlů a ekologického dopadu na životní prostředí.

Součástí předmětu zakázky je rovněž této zakázky je demontáž a likvidace stávající technologie kotelny (stávajících dvou kotlů), dodávka nových 2 kotlů dle specifikace uvedené v příloze č. 3 ZD a zajištění všech nezbytných činností a prací souvisejících s výměnou stávajících teplovodních kotlů za nové účinnější zdroje a jejich spuštěním do plného provozu (včetně případných nezbytných dílčích stavebních úprav, potřebných úprav a revizí stávajících spalinových cest, napojení kotlů na stávající rozvody zemního plynu a elektrické energie, napojení kotlů na současné rozvody teplovodní otopní soustavy a veškeré práce a činnosti související s uvedením prostoru kotelny a okolí do původního stavu).
Bližší popis předmětu veřejné zakázky je obsažen v projektové dokumentaci, kdy účel energetických úspor dotčených řešení je popsán v energetickém posouzení (příloha č. 3 ZD).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.01.2023