Veřená zakázka

REKONSTRUKCE KOTELNY VČETNĚ VÝMĚNY OTOPNÝCH TĚLES

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
44621000-9 - Radiátory a kotle,
44621200-1 - Kotle
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu dle vzoru smlouvy, projektové dokumentace a výkazů výměr, které jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace jako její přílohy.
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce kotelny včetně výměny otopných těles.
1) Projekt řeší osazení nových plynových kotlů vč. nezbytných úprav propojovacího potrubí. Dále řeší výměnu větší části stávajících otopných těles vč. termoregulačních ventilů a radiátorových ventilů u stávajících otopných těles.
2) Projekt měření a regulace řeší regulaci plynové kotelny v objektu Domova Slunovrat, u které bude provedena úprava technologie – náhrada stávajících tří plynových kotlů a zřízení regulačních stanic vytápění. Pro regulaci bude použito regulátoru kompatibilním se stávajícím řídícím systémem Siemens.
3) V rámci projektu je řešena úprava vnitřního rozvodu vody v objektu č. 22, 24 a v objektu prádelny a dílny. Změna je způsobena odstavením lokálních zdrojů teplé vody a jejich nahrazením centrální kotelnou. Dále jsou řešeny úpravy v rozvodu plynu, které jsou způsobeny výměnou plynových kotlů.
Výměna úpravny vody pro kotelnu za demineralizační filtr a neutralizační zařízení na odvodu kondenzátu je řešen v rámci projektu ÚT ( je součástí dodávky ÚT).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.07.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.07.2014