Veřená zakázka

Vybudování nového parkoviště u novostavby šaten a hygienických prostor pro fotbalový klub SK Hrachovec

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45223300-9 - Výstavba parkovišť,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky (dále také „VZ 1“) je „Vybudování nového parkoviště u novostavby šaten a hygienických prostor pro fotbalový klub SK Hrachovec“ v rozsahu dle dokumentace pro provedení stavby (dále také „DPS“), která je přílohou č. 4 ZD.

Rozsah veřejné zakázky je dán následujícím stavebním objektem:
- SO 03 Dopravní řešení – vybudování nového parkoviště, které bude sloužit pro parkování zaměstnanců a návštěvníků sportoviště. Nově je navrženo kolmé parkovací stání pro 10 osobních automobilů a 1 stání pro parkování vozidel osob se sníženou schopností pohybu a orientace

Zadavatel upozorňuje dodavatele na skutečnost, že v současné době probíhá v bezprostřední blízkosti místa plnění (pozemky p. č. 144/1 a p. č. 144/2, vše v k. ú. Hrachovec) realizace stavebních prací spočívajících v novostavbě šaten a hygienických prostor pro fotbalový klub SK Hrachovec (dále jen „VZ 2“). Vybraný dodavatel je povinen při realizaci této veřejné zakázky koordinovat předmět plnění veřejné zakázky se subjektem, který realizuje VZ 2 a poskytovat tomuto subjektu a zadavateli veškerou potřebnou součinnost potřebnou pro realizaci VZ 2.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.09.2020