Veřená zakázka

Parkování Štěpnice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45223300-9 - Výstavba parkovišť,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmět této veřejné zakázky řeší:
- I. etapa rozšíření parkovacích míst na sídlišti Mojmír II–Štěpnice v Uherském Hradišti. V rámci I. etapy je řešeno 6 stavebních objektů – SO 102, SO 105, SO 106, SO 109, SO 110, SO 111, SO 116 a SO 117. V rámci I. etapy výstavby parkování je navrženo celkem 80 parkovacích stání. Nová parkovací stání vzniknou vybudováním nové parkovací plochy nebo rozšířením stávající parkovací plochy. Parkovací stání jsou navržena pro kolmé i podélné parkování, přístupná budou ze stávajících místních komunikací. Parkovací stání budou vybudována z drenážní dlažby, tzn. z betonové dlažby se širokými spárami, které budou vyplněny drceným kamenivem. Jednotlivá parkovací stání budou oddělena pruhem z dlažby odlišného kontrastního barevného odstínu. V rámci některých stavebních objektů jsou řešeny také části chodníků, kontejnerová stání s povrchem ze zámkové dlažby a zpomalovací práh. V rámci SO 117 dojde k vybudování zastávky MHD.
- II. etapa rozšíření parkovacích míst na sídlišti Mojmír II–Štěpnice v Uherském Hradišti. V rámci II. etapy je řešeno 6 stavebních objektů – SO 103, SO 104, SO 108, SO 112, SO 114 a SO 115. V rámci II. etapy výstavby parkování je navrženo celkem 108 parkovacích stání. Nová parkovací stání vzniknou vybudováním nové parkovací plochy nebo rozšířením stávající parkovací plochy. Parkovací stání jsou navržena pro kolmé i podélné parkování, přístupná budou ze stávajících místních komunikací.
Podkladem pro vypracování nabídky je soupis stavebních prací, dodávek a služeb včetně výkazu výměr, projektová dokumentace a další dokumenty, které jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.08.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.09.2018