Veřená zakázka

REGENERACE SÍDLIŠTĚ VSETÍN – LUH, 6. ETAPA

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45223300-9 - Výstavba parkovišť,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební práce na akci „Regenerace sídliště Vsetín - Luh, 6. etapa“, konkrétně stavební úpravy stávající místní komunikace ul. Technická, chodníku v ul. Technická a Svornosti, ploch pro kontejnery na komunální a tříděný odpad SK 7 a SK 8. Předmětem je dále výstavba nových parkovacích stání, včetně příjezdové komunikace k parkovacím stáním, svislého a vodorovného dopravního značení a železobetonové opěrné zdi, na plochách vedle ul. Svornosti.
Specifikace předmětu VZ je dále uvedena v těchto podkladech, které jsou součástí zadávací dokumentace:
- Příloha číslo 7 - slepý soupis stavebních prací dodávek a služeb stavby „Regenerace sídliště Vsetín -Luh - 6. etapa" v aplikaci Microsoft Office Excel 97-2003 (.xls) pod názvem 042019 Regenerace sídliště Vsetín -Luh, 6. etapa.
- Příloha číslo 8 - Projektová dokumentace pro provádění stavby, Regenerace sídliště Vsetín - Luh, 6. etapa, zpracovaná projektantem - společností VIAT, s.r.o, Lidická 700/19, 602 00 Brno.
Pokud je v textu zadávací dokumentace uveden určitý konkrétní typ výrobku nebo značky pro bližší určení vlastností výrobku, nejsou nikterak omezena práva dodavatelů, kteří nabídnou obdobná technická řešení jiných výrobců se srovnatelnými parametry.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.10.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.10.2019