Veřená zakázka

Výběrové řízení na dodávku robotických pracovišť kompletace řídící jednotky a balení a 3D laserového svařování s příslušenstvím pro společnost LIFETECH s.r.o.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Předmětem zakázky je návrh, výroba, dodávka a montáž robotických pracovišť (1 ks robotické pracoviště kompletace řídící jednotky a balení s příslušenstvím a 1 ks robotické pracoviště 3D laserového svařování s příslušenstvím) pro společnost LIFETECH s.r.o. s možností dílčího plnění. Provoz zařízení bude plně automatizován pro minimalizaci zásahu obsluhy.

Dodávkou těchto technologií se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologií. Doprava technologií na místo určení, osazení nebo montáž, jejich zapojení včetně všech případných montážních prací nezbytných pro řádné dokončení dodávky a dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou včetně školení personálu.

Dodavatel musí garantovat záruční servisní podporu, pozáruční servisní podporu a pozáruční dostupnost náhradních dílů na dobu 10 let. Dodavatel musí poskytnout školení vztahující se k provozu technologií a školení v použitých řídicích systémech včetně jejich programování.

Dodávané zařízení musí být dodáno jako nové, nepoužívané, prvotřídní kvality, zabalené v originálních obalech. V rámci plnění předmětu zakázky bude vybraný dodavatel povinen provést a do nabídkové ceny zahrnout i veškeré další činnosti související s realizací zakázky.
Jsou-li v zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

Technická specifikace požadovaných technologií je uvedena v příloze č. 2 této ZD (Část A a B).

Před podepsáním smlouvy, musí vítězný účastník doložit, že je pojištěn proti škodám způsobených jeho činností včetně možných škod způsobených pracovníky dodavatele, a to ve výši odpovídající možným rizikům ve vztahu k hodnotě plnění zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.02.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.03.2021