Veřená zakázka

Dodávka 2+2 ks průmyslových robotů

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2+2 ks průmyslových robotů (dále také jen „zboží“ nebo „robotů“); přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. Součástí plnění není zprovoznění (implementace) robotů; roboti budou později zadavatelem zakomponováni do jím zamýšlené výrobní linky - jeho vlastními silami a mimo tuto zakázku. Použití robotů bude zadavatel řešit v souladu s doporučením dodavatele a v rámci jejich technických možností; součástí plnění jsou proto i následné konzultace s dodavatelem týkající se možného uplatnění robotů. Dodavatel se zavazuje poskytnout zadavateli nutná školení a nástroje pro programování robotů, simulace programů a vision procesů. Rozsah školení programování v objemu 32 hodin, vision procesů 24 hodin a simulace 24 hodin. Dodavatel bude povinen v rámci plnění předat zadavateli všechno know how (ať už v rámci školení, či v dokumentech, provedením certifikace či jinak) potřebné k tomu, aby byly splněny všechny požadavky výrobce robotů nezbytné k tomu, aby zadavatel mohl v budoucnu v plném rozsahu uplatnit svá práva ze záruky (zejm. právo na záruční opravy). Další podrobnosti plnění jsou uvedeny v Příloze č. 4 - Návrh kupní smlouvy.


Ohledně předpokládané hodnoty veřejné zakázky odkazuje zadavatel na zadávací dokumentaci- předpokládaná hodnota veřejné zakázky, včetně měny, je stanovena v zadávací dokumentaci a to v měně EUR a ve výši 435.000,- EUR bez DPH.
Předpokládaná hodnota byla uvedena v CZK pouze z důvodu nutnosti, pro soulad s požadavky Věstníku veřejných zakázek, při vyplňování formuláře F02 Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Zadavatel odkazuje na Oddíl VI.3) Další informace uvedené v Oznámení o zahájení zadávacího řízení ve VVZ, kde je k danému uvedeno následující:
Ohledně předpokládané hodnoty veřejné zakázky odkazuje zadavatel na zadávací dokumentaci- předpokládaná hodnota veřejné zakázky, včetně měny, je stanovena v zadávací dokumentaci a to v měně EUR a ve výši 435.000,- EUR bez DPH. Předpokládaná celková hodnota v bodě II.1.5) formuláře F02 a předpokládaná hodnota v bodě II.2.6) formuláře F02 veřejné zakázky byla v souladu s požadavky VVZ (v části Žádost II.- Celková předpokládaná hodnota bez DPH- nutnost vyplnění příslušného pole, nemožnost uvedení zadavatelem potřebné měny EUR, pouze možnost uvedení měny CZK, nemožnost přepsání číselného údaje u částky v zamčeném příslušném poli díky logické předchozí vazbě ve formuláři) přepočítána při odeslání tohoto oznámení do VVZ a TED (z důvodu nutnosti a jen pro účely tohoto oznámení) jednotně přepočtem z EUR na CZK dle aktuálního denního kurzu (platného v době odesílání tohoto oznámení, viz: https://www.cnb.cz/cs/financni-trhy/devizovy-trh/kurzy-devizoveho-trhu/kurzy-devizoveho-trhu/) a byla vybrána v bodě Žádost II. tato jediná možnost- tedy měna CZK a úprava měny a přepočtu z EUR na CZK byla jednotně uvedena i v předchozích polích II.1.5) a II.2.6). Zadavatel zdůrazňuje, že předpokládaná hodnota veřejné zakázky, včetně měny, je stanovena v zadávací dokumentaci a to v měně EUR a ve výši 435.000,- EUR bez DPH.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.01.2021