Veřená zakázka

VODOVOD A KANALIZACE VELKÝ SKALNÍK II

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Předmětem zakázky je zpracování projektové dokumentace stavby pod názvem „VODOVOD A KANALIZACE VELKÝ SKALNÍK“.
Součástí plnění zakázky je inženýrská činnost (IČ) nutná k zajištění vyjádření, stanovisek a podkladů nutných k podání žádosti o vydání pravomocného stavebního či jiného povolení na uvedenou akci.
Předmětem plnění zakázky jsou projekční a inženýrské služby pro vyhotovení projektové dokumentace na prodloužení vodovodu a kanalizace v lokalitě Velký Skalník.
Stávající vodovodní řad DN 100 PVC je zásobován vodou v rámci tlakového pásma definovaného hladinou vodojemu Za Díly, která je na kótě 413,7 m n.m. Vodovodní řad končí na kótě cca 398 m.n.m. u domu č.p. 1032. Hydrostatický tlak je cca 0,16 Mpa.
Prodloužení vodovodu bude ve dvou tlakových pásmech, pro které je nutné vybudování dvou AT stanic. První AT stanice bude situována na kótě 398m.n.m. Bude to AT stanice s předřazenou akumulací z důvodu nedostatečného vstupního tlaku. Druhá AT na kótě 410m.n.m. bude bez akumulace. Konec vodovodu bude u č.p. 1901 na kótě 450m.n.m.
Součástí projektu budou přípojky NN pro AT stanice.
Prodloužení splaškové kanalizace bude od stávající šachty na kótě 418 m.n.m. po kótu 450m.n.m. u domu č.p. 1901.
Projektová dokumentace bude vypracována ve stupních pro územní řízení, stavební povolení nebo společné řízení a ve stupni pro provedení stavby. Předmětem plnění veřejné zakázky je také autorský dozor v průběhu realizace stavby projektovaného vodovodu a kanalizace. Součástí předmětu plnění je rovněž zpracování plánu BOZP.
Součástí plnění předmětu díla je zajištění všech potřebných průzkumů, bilancí, posudků, veřejných sítí a zaměření řešeného území v rozsahu potřebném pro zdárné a úplné zhotovení projektové dokumentace. Dále zhotovitel v rámci plnění veřejné zakázky zajistí vydání pravomocného územního rozhodnutí a stavebního povolení na finální provedení DUR a DSP.
Projekt bude nutno představit veřejnosti na min. dvou svolaných výborech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.04.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.05.2021