Veřená zakázka

Tiskové služby

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Tisk a literatura
CPV kódy:
79810000-5 - Tiskařské služby
Popis:

Zajištění kompletních tiskových služeb školy. Bude poskytována pro studenty, vedení školy, učitele i zaměstnance SPŠS Havlíčkův Brod.
Služba bude zajištěna v tiskovém výstupu: formát A4 a A3, barevný i černobílý tisk, prostý tisk i duplex, tisk v sestavách i třídění, postscriptový tisk, skenování do emailu i systému účtů. Termín plnění po dobu 5 let od uzavření smlouvy, případně na dobu, kdy bude naplněn plánovaný počet tisků.
Součástí předmětu veřejné zakázky je také zajištění tisku na 4 tiskových zařízení umístěných v budově školy. Pro zajištění tisku zařízení je požadavek na využití kreditovacího systému čipy, které využívá personál i žáci školy. Zajištění kontroly bezchybné funkce kreditovacího systému, jeho evidence a účtování počtu tisků jednotlivých žáků a personálu školy. Platby pro dodavatele zajistí zadavatel.
Dále zajistí a provede průběžné doplnění tonerů a další udržování zařízení v provozu nebo případně dle potřeby po řádném proškolení obsluhy ve škole může personál školy zajistit výměnu a doplnění např. tonerů, válců, odpadní nádoby (ze zásob dodavatele).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.10.2021