Veřená zakázka

Tisková a on-line reklama

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Reklama a marketing
CPV kódy:
79341400-0 - Reklamní kampaně,
79342200-5 - Propagační služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je návrh vizuálního a grafického řešení kampaně a dodání inzerce v tisku a online médiích v rámci propagační kampaně projektu „Vzdělávání zaměstnanců se zdravotním postižením“, která si klade za cíl informovat širokou veřejnost České republiky o existenci, průběhu a výsledcích Projektu. Dalším cílem je motivovat cílovou skupinu projektu k účasti v něm a působit na změnu společenských postojů v problematice zaměstnávání OZP/OZZ.
Cílem projektu Vzdělávání zaměstnanců se zdravotním postižením je zlepšení postavení OZP/OZZ na trhu práce. Projekt je zaměřen na podporu vzdělávání OZP/OZZ zaměstnanců
a současně na motivaci všech zaměstnavatelů, kteří tyto osoby dosud nezaměstnávají,
k aplikování společenské odpovědnosti ve vztahu k OZP/OZZ. Projekt má posílit sebevědomí a sebevnímání OZP/OZZ zaměstnanců na trhu práce a tím zvýšit jejich atraktivitu a orientaci na trhu práce.
Zaměstnavatelům, kteří OZP/OZZ zaměstnávají, projekt nabízí možnost získat finanční prostředky na komplexní vzdělávání svých zaměstnanců se zdravotním postižením. Všem zaměstnavatelům, bez ohledu na to, zda OZP/OZZ zaměstnávají či nezaměstnávají, projekt umožňuje prostřednictvím auditů vhodných pracovních pozic, identifikovat pracovní místa vhodná pro OZP/OZZ. Zároveň bude všem zaměstnavatelům, kteří projeví zájem, nabízeno školení a poradenství pro personalisty v otázkách zaměstnávání OZP/OZZ.
U nákupu inzerce v tištěných a online médiích uchazeč nabídne ceny vybraných formátů inzerce v médiích s požadovanou čteností v případě tištěných médií a minimálními RU (reálnými uživateli) v případě online inzerce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.02.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.04.2014