Veřená zakázka

Technická a dopravní infrastruktura pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Ciboušovská v Klášterci nad Ohří - II. vyhlášení

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba komunikací
CPV kódy:
44161110-0 - Plynové rozvodné sítě,
44161200-8 - Vodovody,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233222-1 - Dláždění a asfaltování,
45233223-8 - Obnova povrchu vozovky,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce ve smyslu § 26 ZZVZ, zadávanou v podlimitním režimu dle § 52 písm. b) ZZVZ formou otevřeného řízení podle § 3 písm. b) a § 56 ZZVZ.
Předmětem je realizace technické a dopravní infrastruktury pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Ciboušovská v Klášterci nad Ohří. Projekt připravuje druhou etapu výstavby rodinných domů, přístupových komunikací, inženýrských sítí a veřejné zeleně na pozemku p.č. 1610/80, který je v majetku Města Klášterec nad Ohří. Pozemek je umístěn na severním okraji stávající zástavby východní strany ulice Ciboušovská. Plocha řešeného území včetně navazujících ploch pro napojení technické a dopravní infrastruktury v rámci druhé etapy je cca 33 800 m2. Na takto vymezené ploše vznikne 26 stavebních parcel pro výstavbu rodinných domů.
Plocha je vymezena katastrální hranicí pozemku, území je mírně svažité směrem k jihu. Na západním a jižním okraji je pozemek ohraničen stávajícími stromy. Středem řešeného území prochází vysokotlaký plynovod, který území rozděluje svých ochranným a bezpečnostním pásmem.
V místě průběhu vedení VTL plynovodu vymezené jako bezpečnostní pásmo o šíři 1 m je navrženo možné umístění zahrad pro jednotlivé rodinné domy bez možnosti zastavění. Plocha vymezená v okolí VTL plynovodu v šíři 8 m jako ochranné pásmo zůstane bez zástavby. Plocha pro výstavbu se doposud využívá jako louka, plocha není zastavěná.

Podrobnější informace jsou uvedeny v dalších částech zadávacích podmínek, resp. v přílohách zadávací dokumentace, jimiž jsou Projektová dokumentace, Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, Závazný vzor smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.03.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.04.2020