Veřená zakázka

RS - klášterec nad Ohří - Nové sídliště Vi. etapa - II.část

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba komunikací
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233222-1 - Dláždění a asfaltování,
45233223-8 - Obnova povrchu vozovky,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení,
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch
Popis:

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce ve smyslu § 26 ZZVZ, zadávanou v podlimitním režimu dle § 52 písm. b) ZZVZ formou otevřeného řízení podle § 3 písm. b) a § 56 ZZVZ. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, jejichž předmětem je vybudování nových parkovacích míst, obnova stávajících, oprava a úprava stávajících zpevněných ploch vozovek, úprava přechodů pro chodce, obnova veřejného osvětlení, nové kontejnerové přístřešky a úprava veřejné zeleně.

Předmětem zakázky je vybudování nových parkovacích míst a obnova stávajících v ulicích Ječná, Luční a Sportovní – 2 etapa. Dále se v Projektové dokumentaci pro zadání stavby (PDZS) vyskytuje regenerace sídliště v ulici Olšova, zde je velmi důležité zdůraznit, že tato část PDZS není součásti této výzvy (díla) a realizovat se NEBUDE. Úprava přechodů pro chodce, tak aby jejich délka a rozhledy vyhověli ČSN a úprava veřejné zeleně. V rámci rekonstrukce bude realizována oprava a úprava stávajících zpevněných ploch vozovek, které se navrhují z asfaltobetonu, chodníků, které se navrhují ze zámkové dlažby, dále dojde k výměně ochranných a provozních prvků komunikace, tak aby vyhovovaly estetickým, funkčním požadavkům a současným platným ČSN. Zároveň bude provedena obnova veřejného osvětlení, zejména pak nové nasvícení přechodů pro chodce a vybudování nových kontejnerových přístřešků.

Podrobnější informace jsou uvedeny v dalších částech zadávacích podmínek, resp. v přílohách zadávací dokumentace, jimiž jsou Projektová dokumentace, Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, Závazný vzor smlouvy, Technické podmínky a Dohoda o mlčenlivosti.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.03.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.04.2018