Veřená zakázka

Rekonstrukce komunikace v ulici Horově v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45213310-9 - Stavební úpravy objektů sloužících silniční dopravě,
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky (díla) je dodávka stavebních prací v rámci kompletní rekonstrukce povrchů komunikace v ulici Horova v Roztokách u Prahy, v úseku mezi křižovatkami s ulicemi Legií na západním a Nad Vinicemi na východním konci. Jedná se o úsek v celkové délce 195 m. V úseku 1. mezi ulicemi Legií a Václavskou stávající zpevněný povrch kvalitativně nevyhovující, v úseku 2. mezi ulicí Václavskou a Nad Vinicemi je povrch komunikace nezpevněný. Komunikace zcela postrádá systém odvodnění povrchů. Předmětem stavebních úprav bude stavební úprava lokality spočívající ve vybudování zpevněného povrchu z betonové dlažby. Bude provedena výšková úprava a změna příčného spádu povrchu komunikace. Plochy budou ohraničeny obrubníkem. Ulice bude v daném úseku zjednosměrněna ve směru Legií – Nad Vinicemi. V prvním upravovaném úseku budou vybudovány nové chodníky a podélná parkovací stání. Bude vybudován nový, podélný, drenážní systém s retenční funkční k odvodnění povrchů. Součástí plnění předmětu zakázky je i obnova veřejného osvětlení. Stavba bude provedena způsobem a v rozsahu dle projektové dokumentace a výkazu výměr autora Ing. Petra Pacáka z dubna 2018 (přílohy č. 4 a 5 této zadávací dokumentace). Další součástí zakázky je realizace svislého a vodorovného dopravního značení dle projektové dokumentace. Součástí zakázky a nabídkové ceny musí být též odvoz a skládkování přebytečné, odkopané zeminy. Volba skládky je věcí zhotovitele stavby, nikoliv zadavatele, nicméně zadavatel předpokládá využití nejbližší skládky v obci Úholičky. Součástí zakázky jsou dále přesná vytyčení průběhu veškerých inženýrských sítí ve spolupráci s jejich správci před zahájením vlastní stavby a dále potřebné průzkumy, sondáže, zaměření a zakreslení skutečného provedení stavby. Toto zakreslení skutečného provedení stavby bude dodáno i v elektronické podobě, ve formátu pdf i v otevřeném formátu. Případná dodavatelská (dílenská) dokumentace je též součástí zakázky a musí se promítnout do nabídkové ceny. Nedílnou součástí plnění předmětu zakázky je i dokladová povinnost zhotovitele předat veškerá stavební, technická osvědčení jakosti výrobků trvale zabudovaných do díla, dokladů o provedených zkouškách, revizích atp. a účinná spolupráce při vydání kolaudačního rozhodnutí. V rámci zachování zásad ochrany životního prostředí při výstavbě je nutno dbát zvýšené opatrnosti při ochraně zeleně (zejména kulturních dřevin) před poškozením. A to, jednak preventivním budováním mechanických ochranných prvků a jednak při již vzniklém poškození, provedením (na vlastní náklady), po konzultaci se zadavatelem, příslušných zahradnických zásahů k omezení vlivu poškození na vzhled a zdraví poškozené dřeviny. Dalším nepominutelným požadavkem zadavatele a součástí plnění zakázky je průběžné udržování čistoty komunikací v okolí stavby. Součástí zakázky je i vypracování projektu DIO pro dobu stavby a jeho schválení DI PČR.
Pokud některé části zadávací dokumentace operují s obchodními názvy firem nebo produktů, jedná se o příměr požadovaných technických standardů a kvalitativních požadavků. Účastník může nabídnout adekvátní řešení založené na jiných produktech.
Postup a organizace prací musí respektovat požadavky na zábory komunikace v přiměřeně dlouhých úsecích s ohledem na:
- Minimální čas bránění vjezdu na soukromé pozemky
- Zachování průjezdnosti pro vozidla IZS
- Okamžitou funkčnost nově budovaného odvodnění povrchů
- Případnou potřebu rychlého zakonzervování a ochrany úseku komunikace při náhlém zhoršení počasí, při zajištění průjezdnosti úseku i pro osobní vozidla.
- Nutnost umožnění nepřerušovaného svozu komunálního odpadu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.05.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.06.2018