Veřená zakázka

Rámcová dohoda na zajištění oprav asfaltových povrchů místních komunikací

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

 Předmětem této rámcové dohody je provádění oprav místních komunikací (místní komunikace, chodníky, stezky, parkoviště, …) tj. opravy výtluků a jiných závad ve sjízdnosti a schůdnosti na asfaltovém krytu komunikaci na území města Týně nad Vltavou (v k.ú. Týn nad Vltavou, Koloděje nad Lužnicí, Netěchovice, Nuzice, Předčice, Hněvkovice,) které jsou v jeho vlastnictví, a to vždy v místě a rozsahu specifikovaném objednatelem v objednávce na jednotlivé veřejné zakázky- části díla.
 Opravy asfaltových povrchů( do tl. cca 5cm) budou prováděny výhradně technologií využívající patent hloubkové aktivace povrchu (ITHR – infra thermo homogenizační).
 Závazný technologický postup opravy:
 V místě výmolu nebo výtluku je provedena úprava výškového uzpůsobení šoupat, vpustí nebo šachet, pokud se v místě prováděné opravy nachází. Po výškové úpravě a technologické přestávce (vytvrdnutí betonu,…), se opravované místo zamete a očistí od nečistot. V místě poruchy se silniční kryt komunikace tepelně aktivuje infrazářením, rozruší se a objem výtluku se doplní ohřátou novou asfaltovou směsí (použití asfaltového recyklátu je pro objednatele nepřípustné). Přidaná asfaltová směs se ručně smísí s tepelně rozrušeným původním krytem vozovky, opravované místo se pečlivě urovná a zválcuje vibroválcem.

 Předmětem plnění je také frézování asfaltového koberce v tl. 5cm včetně likvidace a pokládka obrusné vrstvy ACO 11 v tl. 5cm, odstranění krytu z betonu tl. 5cm, zalití spáry asfaltovou emulzí.
 Součástí ceny je zajištění a opatření případného dopravně informačního značení a zvláštního užívání komunikace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.02.2023