Veřená zakázka

Projektová příprava úprav a rekonstrukcí vybraných částí vodovodní a kanalizační sítě města Roztoky u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby Materiál, součástky a náhradní díly
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
44161200-8 - Vodovody,
44163130-0 - Kanalizační potrubí,
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71320000-7 - Technické projektování,
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

V rámci plánu rozvoje a obnovy své vodohospodářské infrastruktury (dále jen VHI) hodlá Město Roztoky realizovat úpravu a rekonstrukci vybraných úseků své veřejné vodovodní a kanalizační sítě. Jedná se o úseky s různými provozními problémy s ohledem na stávající provedení, stáří trubního vedení a rozvojovými plány v dané oblasti. Předmětem zakázky je zhotovení jednotné stavební dokumentace (JPD) v konečné podrobnosti DPS, vč. položkových rozpočtů pro jednotlivé úseky renovované VHI. Tam, kde to bude nezbytné, bude součástí zakázky i příslušná inženýrská činnost pro získání pravomocného SP. JPD bude vypracována pro každý úsek VHI samostatně tak, aby bylo možno na jejím základě nezávisle na sobě realizovat stavební práce postupně v jednotlivých lokalitách. JPD bude vypracovávána postupně v podrobnostech potřebných pro jednotlivé fáze případného územního a stavebního řízení, přičemž potřeba takového postupu je pro soutěžní účely uvedena níže u jednotlivých lokalit. Případné odchylky od těchto předpokladů, vzniklé v důsledku konání příslušných orgánů státní správy budou ve smyslu příslušných smluvních ustanovení (viz příloha č. 5) řešeny jako vícepráce. Hotová JPD pro jednotlivé lokality bude předána v 6 listinných provedeních a v elektronické podobě ve formátu pdf a ve formátu otevřeném (výkresová část v dwg, dng a pod, textová část ve formátu appl. MS Word a tabelární části ve formátu appl. MS Excel.
Součástí zakázky je dále provedení nezbytných geodetických zaměření, potřebných sondáží a měření, zjištění a zaměření průběhu veškerých sítí. Zhotovitel JPD bude povinen se zavázat k poskytnutí služeb autorského dozoru (AD) při realizaci jím vyprojektovaných staveb. Vzhledem k nejasnosti harmonogramu těchto realizací není poskytování služeb AD součástí této zakázky, ale bude řešeno návazným samostatným jednacím řízením bez uveřejnění, kde budou stanoveny vlastní podmínky poskytování této služby.
Zadavatel požaduje délku lhůty pro uplatnění práva z vadného plnění v délce 24 měsíců po dokončení stavby, pro kterou byla dokumentace zhotovena, nejdéle však 48 měsíců od protokolárního převzetí hotové dokumentace. Účastník může nabídnout lhůtu delší, nikoliv však kratší

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.10.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.11.2020