Veřená zakázka

Dokončení projektové přípravy výstavby nové ZŠ v Žalov v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71320000-7 - Technické projektování,
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Město Roztoky realizuje stavební záměr na vybudování nového areálu základní školy v městské části Žalov v areálu bývalého skladu pneumatik a pneuservisu na pozemcích parc. č. 2994/2, 2990/1 a 2990/2 v k. ú. Žalov. Jedná se o objekt ZŠ pro 1. – 5. ročník, kde je uvažováno s 240 dětmi, cca 20 pedagogy, s 10 kmenovými třídami, školní družinou a tělocvičnou. Součástí areálu jsou i přípojky a areálová vedení inženýrských sítí, venkovní zpevněné plochy a objekty a sadové úpravy. Areál je napojen na městskou vodovodní a kanalizační síť, probíhající pod ulicí Přemyslovská. Pro tento stavební záměr je momentálně k dispozici dokumentace pro ÚR, platné ÚR a dokumentace pro stavební povolení. Stavební řízení probíhá. Oproti v současnosti vydaným rozhodnutí orgánů státní správy nebude součástí areálu školy venkovní hřiště, nýbrž, na témže místě regulérní tělocvična, jejíž objekt by měl sousedit s objektem vlastní školy a být s ní propojen podzemním tunelem. Nejmenší vnitřní rozměr vlastního prostoru tělocvičny je požadován 12 x 24 m, světlá výška 7,5 m. Výkonné funkční odvětrání, protihluková úprava stěn, výkonné umělé osvětlení (150 – 250 Lx), přirozené osvětlení by mělo být spíše doplňkem. Požadována je dřevěná podlaha s protiskluzovou úpravou, lajnování a rozměry na basketbal, volejbal. Požadovány jsou stabilní stojany na košíkovou v čelech prostoru, mobilní sloupy na volejbal a jeden středový sloup pro případné rozdělení hřiště. Po delších stranách tělocvičny jsou požadovány žebřiny, nářadí pro šplh a sklopné kruhy. Dále sklopné a posuvné basketbalové koše s možností úpravy výšky. Dále musí objekt zahrnovat minimálně dvě větratelné šatny s příslušným sociálním zázemím a nářaďovnu alespoň 9 x 5 m s přímým napojením na prostor tělocvičny průchodem o šíři 4 m. zadavatel by uvítal i menší galerii (hlediště) a vhodná by byla i místnost pro občerstvení – bufet v sousedství šaten. Požadován je pevný audiosystém v nárazuvzdorné úpravě, vhodný pro mluvené slovo a reprodukovanou hudbu, s ovládáním z prostor mimo tělocvičnu.
Předmětem zakázky (díla) je tedy:
1) Zhotovení hmotové a dispoziční studie objektu tělocvičny a jejího napojení na objekt školy
2) Rozšíření stávající D ÚR o objekt tělocvičny a jejího napojení na objekt školy
3) Zhotovení dokumentace pro stavební povolení v podrobnosti dokumentace pro provedení stavby pro objekt tělocvičny a jejího napojení na objekt školy.
4) Zhotovení dokumentace pro provedení stavby pro objekt školy a její okolí.
5) Vyhotovení položkových stavebních rozpočtů s výkazem výměr pro celý areál školy se všemi požadovanými objekty a slepých rozpočtů s funkčními kalkulačními mechanizmy pro účely „tendrové“ dokumentace pro výběr zhotovitele stavby.
Součástí zakázky je dále provedení nezbytných geodetických zaměření, potřebných sondáží a měření, zjištění a zaměření průběhu veškerých sítí. Požadované dokumentace ve finální podobě budou dodány v 6 paré v listinné podobě a v elektronické podobě ve formátech pdf i v otevřených formátech (doc, xls, dwg apod.). Další součástí zakázky a nabídkové ceny je výkon autorského dozoru po celou dobu realizace stavby, pro kterou bude požadovaná dokumentace vyhotovena. Pro soutěžní účely se předpokládá s celkovou dobou výstavby 70 kalendářních týdnů, s týdenní frekvencí kontrolních dnů, s pracností 4 hodiny na KD. Celkem se tedy kalkuluje s 280 hodinami poskytování služeb autorského dozoru.
Součástí zakázky není inženýrská činnost potřebná ke získání vyjádření dotčených osob a k rozhodnutí orgánů státní správy. Tyto činnosti zajišťuje v případné součinnosti se zhotovitelem zadavatel sám.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.12.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.01.2018