Veřená zakázka

Oprava a výměna dveří toalet v objektu budovy na Rejdišti

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45420000-7 - Stavební zámečnictví a stavební truhlářské práce,
45421100-5 - Instalace a montáž dveří a oken a souvisejících výrobků,
45421110-8 - Instalace a montáž dveřních a okenních rámů,
45421131-1 - Instalace dveří,
45421160-3 - Instalace a montáž kování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je oprava, výměna dveří toalet včetně nátěru, úpravy a nátěru zárubní a zhotovení kování včetně zámků v objektu Pražské konzervatoře na adrese „Na Rejdišti 1/77, 110 00 Praha 1, Česká republika„ v souladu s výzvou k zaslání cenové nabídky, případně zadávací dokumentací.

Výroba nových dveří 35 ks.

Kování, kliky: kovové – povrchová úprava leštěná nerez
Vnitřní kličky, u dveří, kde jsou stávající, se vymění za nové: kovové - povrchová úprava leštěná nerez
Dveře budou vyrobeny ve vysoké kvalitě nebo dodány od renomovaných tuzemských či zahraničních výrobců.

Barevné provedení nátěru opravovaných nebo nových dveří a zárubní bude totožné jako stávající nátěr jednotlivých dveří (slonová kost) a zárubní na toaletách.

Dveře budou odolné proti vlhkosti a zdravotně nezávadné. Konstrukce dveří, tzn. rám, bude z masivního dřeva. Vrchní vrstva - MDF kronospan z každé strany. Nátěr nebo lamino CPL. Povrchový materiál dveří bude mechanicky odolný. Vnitřní výplň bude odlehčená DTD deska. Bude se jednat o dutinkové dveře, které budou dostatečně tuhé a odolné tak, aby riziko jejich prohýbání, prokopnutí nebo provalení bylo eliminováno na minimum. U výplně se v žádném případě nesmí jednat o voštinu.

Součástí předmětu plnění je zajištění dopravy dveří od výrobce a dalšího materiálu do místa plnění veřejné zakázky vč. umístění tj. přemístění z dopravního prostředku do prostoru určeného zadavatelem v místě dodávky.

Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je také montáž, likvidace obalového materiálu, závěrečný úklid a vykládka dodávky dveří a dalšího materiálu do určených místností, kterou zajistí vybraný dodavatel podle pokynů Zadavatele.

Předmět veřejné zakázky musí splňovat veškeré parametry uvedené Zadavatelem. V případě, že technická specifikace uchazečem nabízeného plnění nebude těmto minimálním technickým parametrům odpovídat, může být tento uchazeč ze zadávacího řízení vyloučen.

Termín plnění veřejné zakázky je do 30. 12. 2020.
Termín plnění bude v předložené cenové nabídce stanoven datem konkrétního dne, měsíce a roku, resp. vymezeným časovým intervalem. Doba zahájení plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a podepsáním příslušné smlouvy.
Termín plnění veřejné zakázky je závazný, jeho překročení bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a nabídka účastníka bude vyřazena z dalšího hodnocení.

Místem plnění veřejné zakázky jsou prostory a místnosti toalet v objektu budovy na adrese: Na Rejdišti 1/77, 110 00 Praha 1, Česká republika.

Odůvodnění veřejné zakázky:
Dveře na toaletách v objektu budovy Pražské konzervatoře na Rejdišti jsou nestandardizované, atypické, z nelevnějšího materiálu, takže jsou často prokopnuté nebo rozbité. Řada dveří je rozbitých, ve špatném stavu, jsou v nich díry, některé již nelze opravit. U některých dveří nefungují kličky, nelze je zamykat či pořádně dovírat, zasekávají se taktéž zámky u dveří toalet, které jsou určeny pro zaměstnance školy. Je tedy nezbytné provést rozsáhlé opravy, repase a výměnu dveří na toaletách včetně opatření dveří novým kováním a zámky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.11.2020