Veřená zakázka

Stavební úpravy ZŠ Hladké Životice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45261310-0 - Klempířské práce,
45321000-3 - Tepelné izolace,
45420000-7 - Stavební zámečnictví a stavební truhlářské práce,
45421100-5 - Instalace a montáž dveří a oken a souvisejících výrobků,
45432100-5 - Pokládka podlah a podlahových krytin
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení stavby „Stavební úpravy ZŠ Hladké Životice“. Předmětem stavebních prací jsou stavební úpravy stávající, dvoupodlažní, podsklepené stavby základní školy č. p. 188 na p. č. 769 v k. ú. Hladké Životice.
Stavebními úpravami vznikne půdní vestavba se zateplenou střechou, a střešními okny v kombinaci s nově upraveným vikýřem na jižní straně. Půdní vestavba bude zpřístupněna novým, železobetonovým, dvouramenným schodištěm z 2.NP do 3. NP, s podestou v prostoru nad stávajícím vnitřním, hlavním, žb. schodištěm z 1.NP do 2.NP, umístěným ve stávajícím schodišťovém prostoru na severní straně objektu. V rámci stavebních úprav hlavního, vnitřního schodiště dojde ke zvednutí stávajícího, valbového zastřešení, s výškou hřebene nově v úrovni stávajících, středních vaznic stávajícího krovu střechy objektu. Dále se jedná o nástavbu ředitelny a kabinetu nad stávajícím, vedlejším vstupem z jižní strany objektu základní školy. Nástavba ředitelny s kabinetem, realizace nového schodiště s úpravou zastřešení schodišťového prostoru a veškeré dispoziční a provozní úpravy spojené se změnou užívání některých místností jsou navrženy tak, aby splňovaly jednak požadavky statické, mechanické ale také požadavky provozní, hygienické, architektonicko-stavební, tepelně-technické, požadavky životního prostředí, požární bezpečností a umožnili bezbariérový přístup osobám s omezenou schopností pohybu a orientace do 1., 2. A 3. NP objektu základní školy.
Předmětem stavebních prací je dále provedení souvisejících zámečnických, klempířských, tesařských, truhlářských a dalších prací podrobně vymezených níže uvedenou projektovou dokumentací.
Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.04.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.05.2017