Veřená zakázka

Zateplení a výměna otvorových výplní v obj. 286 v Otíně u Jindřichova Hradce

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45321000-3 - Tepelné izolace,
45420000-7 - Stavební zámečnictví a stavební truhlářské práce,
45421000-4 - Stavební zámečnictví,
45421100-5 - Instalace a montáž dveří a oken a souvisejících výrobků
Popis:

Zateplení fasády
Jedná se o dodatečné zateplení všech obvodových vnějších stěn kontaktním zateplovacím systémem, technologií ETICS: vnější tepelně izolační kompozitní systém, ucelený certifikovaný systém zkoušený dle ETAG 004.
Pro zateplení fasády je navržen certifikovaný, kontaktní, zateplovací systém. Návrh tloušťky izolantu byl proveden na základě normy ČSN 730540 Tepelná ochrana budov. Na obvodové zdi budou použity fasádní EPS desky tloušťky 160, 180 a 200 mm, λ – dle Energetického posudku. Dle požadavků PBŘ bude severní fasáda objektu provedena v zateplovacím systému s fasádní minerální tepelnou izolací. U ostění a nadpraží oken bude tepelná izolace přetažena 40mm přes rám oken, které budou osazeny do vnějšího líce fasády.

Technologie ETICS:
Podklad a kotvení izolačních desek
Podklad pro lepení izolace na fasádu bude tvořit stávající omítka. Povrch bude řádně očištěn, v případě potřeby vyspraven a vyrovnán. Podklad musí být suchý, soudržný a únosný. Pro rovinnost podkladu je přípustná tolerance ± 5 ( event. 10 ) mm / 2 m délky. Teplota vnějšího vzduchu, materiálu a podkladu nesmí během zpracování klesnout pod +5°C.
Podklad vhodný pro aplikaci ETICS musí být vyzrálý, bez prachu, mastnost, zbavený porušených a odlupujících se částí. Průměrná soudržnost podkladu musí být 200 kPa, nejmenší jednotlivá přípustná hodnota musí být alespoň 80 kPa.
Montáž ETICS musí být provedena v souladu s ČSN 73 2901 - Provádění vnější tepelné izolačních kompozitních systémů (ETICS) a s technologickým předpisem výrobce ETICS.
Během aplikace ETICS je nutné dodržovat technologický předpis výrobce a zpracování materiálu dle technických listů. Na jednotlivé pracovní kroky musí být přizván aplikační technik systému, který předvede správný postup aplikace systému na místě a zaškolí pracovníky dodavatele. Aplikační technik proveden zápis o školení a předvedení systému do stavebního deníku.
Přehled tepelných izolací a kotevních prvků: Předpokládané kotvení tepelné izolace v závislosti na tloušťce a materiálu TI viz. tabulka 1 a 2. Bude-li podklad vyrovnán, musí být ověřena, popř. upravena délka hmoždinek.
a.3) Zateplení stropu 2.NP
Zateplení stropu nad 2.NP bude provedeno minerální izolací v celkové tloušťce 300mm.
Na stávající podkladní konstrukci bude provedena parotěsná/parobrzdná fólie (jednotlivé pásy fólie budou překládány dle technologických podmínek výrobce a budou přelepeny parotěsnící páskou. Parotěsnící páskou bude přelepeno i napojení fólie na ostatní konstrukce. Z horní strany bude tepelná izolace ochráněna pojistnou hydroizolací v podobě difúzně otevřené fólie. Zeteplení bude provedeno v uceleném systému dle technologických postupů výrobce systému.
Tepelně-technické vlastnosti tepelné izolace viz Energetický posudek.
Bude provedena pochozí půdní lávka na pomocnou dřevěnou konstrukci. Tepelná izolace bude provedena jako dvouvrstvá opatřena pojistnou hydroizolací. Součástí skladby bude parotěsná/parobrzdná fólie na stávající podkladní konstrukci.
a.4) Klempířské prvky
Bude provedena výměna oplechování parapetů oken. Nové oplechování parapetů bude provedeno z poplastovaných plechů syst. výrobce. V ostění budou parapety osazeny do bočních profilů, aby byla umožněna roztažnost materiálu.
Dále dojde k výměně kotev hromosvodu na fasádě, u stávajících hromosvodů dojde k demontáži a nové montáži.
Bude provedena výměna okapových svodů a žlabů včetně háků v syst. výrobce.

a.6) Vnější výplně otvorů
Budou vyměněny veškeré vnější výplně otvorů s montáží do líce obvodového zdiva, vyjma 1.np u Administrativní budovy a obj. kuchyně .Výměna oken nebude provedena v 1.np .Výměna proběhla před cca. 8 lety. Osazení oken bude provedeno s napojením zateplovacího systému na okenní profil pomocí okenních připojovacích profilů, tj. pomocí trvale pružného silikonového tmelu. Osazení je provedeno pomocí speciálních profilů, které jsou součástí dodávky kontaktního zateplovacího systému - APU lišty a paropropustné pásky (exteriér), parotěsné pásky (interiér).
.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.02.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.03.2017