Veřená zakázka

Opevnění Bobřího potoka Verneřice u garáží, ř.km 24,143 - 24,529

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální službyStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Spotřební materiál, léky
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávajícího opevnění Bobřího potoka, a zároveň přeložení toku v délce cca 79,5 m. Rekonstrukce opevnění toku bude provedeno v úseku od silničního mostu ev. č.: 240-052, směrem proti proudu proudění, podél komunikace III. třídy č. 24092. Konec řešeného úseku se nachází pod přemostěním bez ev. čísla (poslední přemostění Bobřího potoka v intravilánu), u konce zastavěného území města Verneřice. V úseku přeložení a rozšíření koryta budou zřízeny nové opěrné zdi. V navazující části (podél komunikace ul. Příbramská (III/240902)), bude provedeno nové opevnění pravého břehu. Stávající kamenné zdi a zatravněné břehové svahy budou nahrazeny kamennou rovnaninou s vyklínováním. Rekonstrukce opevnění pravého břehu bude provedena v délce cca 293,8 m. Na konci úseku bude pod přemostěním zarovnán stávající příčný stupeň. Zarovnání stupně bude provedeno kamennou rovnaninou v délce 18,0 m.

Výjimka CHKO:
Čas výstavby bude omezen na denní dobu od úsvitu do soumraku v závislosti na ročním období, aby nedocházelo k vyrušování nakturálního druhu.

Součástí akce je také kácení dřevin. Kácení bude prováděno v období od 1.11. - 31.3. běžného roku. Likvidaci vzniklé dřevní hmoty provede zadavatel na vlastní náklady.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.08.2022