Veřená zakázka

III/01011 Zápy, most ev.č. 01011-1 přes dálnici D10 před obcí Zápy

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je odstranění (demolice) původního mostního objektu a výstavba nového silničního mostu. Nosná konstrukce je navržena jako ocelobetonová spřažená šikmá spojitá dvoupolová konstrukce. Rozpětí polí je 24.892 + 23.550 m, šířka nosné konstrukce je 10.0 m a výška nosné konstrukce je 1.35 m. Ocelové nosníky (5 ks v příčném řezu) jsou spřaženy s betonovou deskou mostovky a jsou vetknuty do nadpodporových železobetonových příčníků obdélníkového průřezu. Založení mostu je plošné. Opěry jsou navrženy jako masivní železobetonové krabicové, se závěrnou zídkou. Rovnoběžná křídla jsou vetknuta do dříků opěr. Mezilehlý železobetonový stěnový pilíř obdélníkového půdorysu je umístěn v SDP dálnice D10. Nad přechodovými oblastmi jsou navrženy přechodové desky uložené na ozubu závěrné zídky opěr. Na mostě a na křídlech jsou na vnějších stranách mostu navrženy železobetonové monolitické římsy.

Most převádí komunikaci III.třídy přes dálnici D10 a rekonstrukce bude prováděna za plné uzavírky provozu, dle platné projektové dokumentace v souladu se stavebním povolením, TP, TKP, ZTKP a ostatními příslušnými normami.

Další informace k odkupu materiálů a přístupům na staveniště jsou uvedeny v technické specifikaci. I. mostní prohlídka je požadována.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.08.2022