Veřená zakázka

MŠ Vrchlického - opravy - sborovna, prádelna a zahradní místnost

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce v budově MŠ Vrchlického v Sokolově rozdělené takto:

1. Stavební opravy "prádelna" - výměna rozvodů vody, budou ve zdi (stávající částečně po povrchu), zhotovení soklu s epoxidovým nátěrem pod pračku, výměna elektrorozvodů včetně napojení do rozvaděče na přilehlé chodbě, též do zdi (stávající většinou v liště), snížení stropu, zednické úpravy/opravy, olejový nátěr stěn a malování; demontáže stávajících rozvodů vody a elektrorozvodů, demontáž nefunkčního odsávání, nátěr stávajících zárubní, výměna dveří, stávající podlaha s výjimkou soklu pod pračku bude zachována.

2. Stavební opravy "sborovna" - zrušení sprchového koutu, jeho dělící stěnu/příčku ponechat, stávající umyvadlo nahradit umývátkem, výměna rozvodů vody a armatur, související odpady, výměna obkladů, výměna dveří, olejový nátěr stěn a malování, podlaha - vyrovnání + koberec.

3. Stavební opravy "zahradní místnost" - výměna WC a umyvadla včetně souvisejících rozvodů vody a odpadů, výměna elektroinstalace a osvětlení, výměna obkladů (nové do výši 1 m) a malování, stávající skleněné výplně stěn budou zachovány, stávající podlaha rovněž.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.04.2020