Veřená zakázka

Lojovice – kanalizace a ČOV 400 EO a Lojovice – doplnění vodovodu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45232100-3 - Pomocné práce pro kladení vodovodního potrubí,
45232420-2 - Stavební práce na výstavbě čistíren odpadních vod,
45232421-9 - Čistírny odpadních vod,
45232423-3 - Výstavba kanalizačních čerpacích stanic,
45252200-0 - Zařízení čistíren odpadních vod
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce a související dodávky a služby spojené s výstavbou splaškové kanalizace pro obec Velké Popovice v místní části Lojovice a napojení místní části Lojovice na nově vyprojektovanou ČOV 400 EO. Stavba kanalizace se dotýká celého intravilánu místní části Lojovic. Z důvodů nepříznivého výškového uspořádání terénu, které neumožňuje přímé gravitační napojení celé obce na vyprojektovanou ČOV je na kanalizaci navržená i tlaková kanalizace. Splaškové vody budou svedeny do nově vybudované ČOV, která bude umístěna „na zelené louce“ v blízkosti Křivoveského potoka. Ten bude sloužit jako recipient vyčištěných odpadních vod. Nová čistírna bude vybudována s plně zakrytou technologií.
Předmětem veřejné zakázky jsou dále stavební práce a související dodávky a služby spojené se stavbou vodovodu v Lojovicích (místní části obce Velké Popovice). Součástí plnění budou i vodovodní přípojky navržené na veřejných částech, které budou ukončeny na hranici připojovaných parcel. Účelem stavby je napojení Lojovic na pitnou vodou ze stávajícího vodojemu 2x30 m3 s výškou hladiny 448,5 m n.m. Nové vodovodní řady navazují na stávající systém vodovodu v Lojovicích. Výstavbou ATS bude vytvořeno horní tlakové pásmo (HTP) a vybudováním zásobovacích řadů bude doplněn stávající systém řadů dolního tlakového pásma (DTP).
Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky obsahují další části zadávací dokumentace, zejména projektová dokumentace stavby, soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a vzor smlouvy.
Předmětem této veřejné zakázky není kolaudace hotového díla, ani provozování hotového díla.
V rámci veřejné zakázky jsou řešeny dva projekty (1. Lojovice – kanalizace a ČOV 400 EO a 2. Lojovice - doplnění vodovodu), které spolu svým předmětem a místem plnění úzce souvisí, a proto jsou zadávány společně. Zadavatel nerozdělil veřejnou zakázku na části.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.03.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.03.2018