Veřená zakázka

II/101 Kralupy nad Vltavou, most ev. č. 101-055 přes potok v Kralupech nad Vltavou

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Postupná demolice stávajícího nevyhovujícího železobetonového trámového mostu. Následně výstavba nového železobetonového monolitický rámového mostu s náběhy. Most bude založen hlubině na mikropilotách. Rozpětí nového mostu je cca 9,55 m, celková šířka 9,1m. Tloušťka dříků bude 0.8 m, tloušťka nosné konstrukce bude 0.55 m. Na mostě bude provedena plošná izolace z NAIP a dvouvrstvá asfaltová vozovka z MA + ACO. Po obou stranách mostu budou římsy z římsových prefabrikátů. Na mostě bude zábradlí výšky 1.1 m se svislou výplní. Součástí výstavby mostu je i provedení rekonstrukce vozovky v úseku cca 27 m, odláždění koryta potoka regulačním kamenem, zajištění DIO a výměna kabelu VO. Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou Pontex s.r.o., vydaného Společného rozhodnutí o umístění a povolení stavby a ostatních souvisejících norem a předpisů . Stavba je členěna na následující rozhodující SO : SO 001 – Demolice mostu ev.č. 101-055, SO 181 – DIO, SO 201 – Most ev.č. 101-055 a SO 441 – Výměna kabelu VO.

Stavba se nachází v záplavovém území a v těchto ochranných pásmech cizích zařízení :
1/ V místě mostu se nachází podzemní vedení společnosti CETIN a UPC. Ochranné pásmo této sítě je 1 m od vedení. Při provádění je nutné dbát pokynů dle stanoviska této společnosti.
2/ Energetická zařízení - Stavba se nachází v ochranném pásmu energetických zařízení společnosti ČEZ, a.s., jedná se o podzemní síť NN a VN. Podzemní vedení nízkého napětí (1 kV) má ochranné pásmo 1,0 m od krajního vodiče a VN 3 m od krajního kabelu. Při činnostech prováděných v jeho blízkosti (práce v blízkosti) je nutné dodržet vzdálenosti dané ČSN EN 50110–1 ed. 2. V rámci stavby je nutné dbát pokynů dle stanoviska této společnosti.
3/ Vodohospodářská zařízení - V místě mostu se nachází podzemní zařízení vodovodu a kanalizace ve správě Středočeské vodárny. Při provádění je nutné dbát pokynů dle stanoviska této společnosti. Ochranná pásma jsou 1.5 m od kraje potrubí.
4/ Plynárenská zařízení - V místě stavby se nachází podzemní zařízení plynovodu společnosti Gasnet. Při provádění je nutné dbát pokynů dle stanoviska této společnosti. Ochranná pásma jsou 1.0 m od kraje potrubí

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.01.2023