Veřená zakázka

Dodávka Výrobní linky pro výrobu cereálních výrobků

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42200000-8 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku a jejich díly,
42210000-1 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku
Popis:

Předmětem zakázky je:
• Nákup automatického tvarovače těsta se zásobníkem pro šetrné zamíchání, tvarování a rozprostření cereálních výrobků z těsta (těsto z naklíčených nebo nenaklíčených semen obilovin, luštěnin a olejnin). Tvarovací zařízení musí zajistit stabilní výkonnost, spolehlivost a přesnost výrobního procesu při operacích míchání a tvarování těsta a rozprostření finálních výrobků na pečící pás.
• Nákup automatických dopravníků s orientátory. Tato zařízení musí zajistit stabilní výkonnost, spolehlivost a přesnost výrobního procesu při operaci kontinuálního přísunu a orientace upečených tvarovaných cereálních výrobků na automatický přísunový pás flowpack baličky.
• Nákup flowpack balícího zařízení, které má zajistit stabilní výkonnost, spolehlivost a přesnost zabalení upečených trvanlivých cereálních výrobků do sáčku typu polštářek utvářeném na kontinuální baličce typu Flowpack. Vzhledem ke specifickým vlastnostem uvedených produktů je nutno navrhnout takový technologický celek resp. balící linku, která zajistí:
o stabilní výkonnost, spolehlivost a přesnost balení (tj. minimalizovat ztráty při výrobním procesu)
o jednoduchý způsob přepravy výrobků od výstupu z pečícího pásu ke vstupnímu dopravníku flowpack baličky a orientaci výrobků na přepravních pásech
o jednoduchý princip kontinuálního dávkování 1 ks výrobku do sáčku
o kvalitu zabalení výrobku do nepropustných fólií nebo Al fólií s garantovaným plněním sáčku inertním plynem (dusík)
• Nákup odsunového dopravníku s integrovaným detektorem kovů. Naplněné a uzavřené sáčky typu polštářek - flowpack, jsou odsunuty na dopravník přes tunelový detektor kovů s automatickým vyřazováním vadných sáčků do uzamykatelného zásobníku.


• Součástí dodávky je dále zajištění všech činností souvisejících s montáží nových zařízení a komplexním přezkoušením dodané výrobní technologie pro balení do sáčků typu polštářek - flowpack. Součástí dodávky je také doprava do místa určení, montáž a instalace, uvedení zařízení do provozu a následný záruční servis. Montáž a připojení k energetickým zdrojům: elektřina, tlakový vzduch je v režii zadavatele.
• Realizace předmětu plnění bude probíhat v souladu s pokyny zadavatele, dále dle obecně závazných právních předpisů, ČSN, ostatních norem a pravidel Programu rozvoje venkova, operace 4.2.1c.
• Podrobnější technická specifikace výrobní technologie a jednotlivých zařízení technologie viz. též část I a J této dokumentace.
• Pokud jsou obsaženy požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné nebo označení původu, jde pouze o příklad jedné z možných variant řešení. Jedná se pouze o vymezení požadovaného minimálního standardu a zadavatel výslovně umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení – případné jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení nabízené uchazečem musí být dostatečně určitě specifikováno v nabídce uchazeče.
• Klasifikace předmětu zakázky (CPV):
Kód předmětu zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: 42215200–8 stroje pro zpracování potravin a 42000000-6 - Průmyslové stroje

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.11.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.01.2020