Veřená zakázka

Zvýšení kapacity Mateřské školy v Dolním Újezdu pro děti do 3 let a v předškolním věku

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45262521-9 - Fasády,
45321000-3 - Tepelné izolace,
45421130-4 - Instalace dveří a oken
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rozšíření kapacity mateřské školy péče o děti do 3 let a o děti předškolního věku za účelem pokrytí poptávky po předškolním vzdělávání a umožnění zapojení rodičů na trh práce. Během realizace projektu budou formou přístavby vybudovány nové třídy. Budou provedeny nezbytné úpravy zázemí MŠ. Jako doplňková aktivita projektu budou provedeny úpravy venkovního prostranství.
Přístavbou a nástavbou spojovacího krčku základní školy bude získána plocha pro novou mateřskou školu, která zde bude přemístěna ze současné budovy, která neumožnuje dostatečné navýšení kapacity. Jedná se o stavbu - provozovnu pro výchovu a vzdělávání dětí, umístěnou do stávajícího školního areálu ZŠ Dolní Újezd, čp. 342.
Tyto stavební práce navazují na I. etapu, která byla zrealizována v roce 2014. Předmětem plnění veřejné zakázky v I. etapě byly stavební práce, spojené s výstavbou přístavbou a nástavbou schodiště s výtahem ke spojovacímu krčku mezi pavilony MŠV, tělocvičnou a učebnovými pavilony. Podrobný rozsah již realizované I. etapy je patrný z projektové dokumentace, která je přílohou č. 13 této zadávací dokumentace. Tuto dokumentaci zadavatel zveřejňuje, aby účastníci dokázali zkoordinovat a navázat stavební práce na tuto I. etapu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.06.2017