Veřená zakázka

Zvýšení energetických úspor Základní školy v Trojanovicích

Číslo ve věstníku:
483315
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
31216200-5 - Hromosvody,
45000000-7 - Stavební práce,
45321000-3 - Tepelné izolace,
45331110-0 - Instalace a montáž kotlů,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací, jejichž bližší specifikace je uvedena v projektové dokumentaci, která tvoří přílohu č. 10 této zadávací dokumentace.
Veřejná zakázka se týká budovy Základní školy prezidenta T. G. Masaryka v obci Trojanovice, okres Nový Jičín. Jedná se o areál složený z několika budov. Původní budova školy byla postavená v r. 1928. V 80. letech byla dostavěna nová část učeben se šatnami a budova tělocvičny.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zejména zateplení obvodového pláště a stropu a výměna výplní otvorů, včetně nového zdroje tepla na dřevní hmotu. Předmětná budova se nachází na parcele č. st. 407 v katastrálním území Trojanovice (768499). Účelem celého projektu je splnění požadavků na tepelně technický stav obvodového pláště dle příslušné ČSN.
Veřejná zakázka je dělena na části ve smyslu § 98 zákona.
Část 1 – Zateplení ZŠ Trojanovice
Předmětem této části veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v opravě objektu základní školy – zateplení a stavební úpravy střechy. Realizace díla spočívá v zateplení fasády a části střech tepelnou izolací; do vnitřního provozu, vnitřní dispozice a konstrukcí zasahováno nebude. Stavebními úpravami dojde ke změně vzhledu objektu školy barevným řešením fasád a zvětšením tloušťky obvodových konstrukcí o tloušťku tepelné izolace ETICS (140 mm) - zvětšení zastavěné plochy stavby. Současně také dojde ke snížení výšky stavby odbouráním sedlových plechových střech. Okna zůstanou zachována.
Část 2 – Dodávka kotelny
Technologické zařízení kotelny školy (dle Energetického auditu - EA v projektu pro povolení stavby) je řešeno samostatně, přičemž podrobná specifikace je součástí projektové dokumentace viz příloha č. 10 této zadávací dokumentace). Předmětem plnění bude vestavění nových kotlů, bez stavebních úprav a napojení na stávající otopnou soustavu objektu. Zadavatel požaduje zbudování kotelny na spalování biomasy především dřevní suché štěpky a dřevních peletek, dále pak akumulaci topné vody, která bude sloužit pro správný provoz kotlů na biomasu. Kotelna bude umístěna ve stávajícím suterénu pod novou částí školy.
Veřejná zakázka je dělena na části dle § 98 zákona o veřejných zakázkách

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.06.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.08.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    08.08.2014