Veřená zakázka

ZŠ ve Voticích - zesílení stropů - II. a III. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v objektu ZŠ Votice, spočívající v zesílení stropu, akustických úpravách a obnově osvětlení.
Stávající stropní konstrukce jsou dřevěné trámové, podhledy stropů jsou omítané rákosovou omítkou na dřevěném podbití. Podlaha je nesena samostatnými trámy, podhled potom nezávislými rákosníky.
Zesílení nosných stropních trámů nad 1. NP je navrženo doplněním nových trámů mezi stávající nosné prvky. Nové prvky budou osazeny do kapes ve zdivu a vyklínovány do prkenného záklopu. Na stávající nosníky podhledu bude zavěšen nový sádrokartonový podhled s požadovanou požární odolností. Pod tímto podhledem bude proveden ještě podhled
akustický. Akustický podhled musí být zavěšen buď přímo na nosníky podhledu, případně na
nosný rošt požárního podhledu. Akustické podhledy budou ještě doplněny částečnými obklady vybraných stěn. Bude obnoveno osvětlení.

Stavební úpravy budou provedeny dle projektové dokumentace zpracované firmou IPROS s.r.o., Tyršova 2076, 256 01 Benešov, IČO: 24809951, Ing. Miroslav Frantes, ČKAIT 0003995 pozemní stavby a v rozsahu položkového rozpočtu (Příloha č. 2 této zadávací dokumentace).

Zadavatel upozorňuje dodavatele, kteří hodlají podat nabídku v tomto zadávacím řízení, že dle výše uvedené projektové dokumentace byla zrealizována v roce 2020 I. etapa. Rozsah plnění je dán položkovým rozpočtem.

Realizace III. etapy - rok 2022
Realizace II. etapy - rok 2023

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.04.2022