Veřená zakázka

Nejdek, rekonstrukce ZŠ nám. Karla IV.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem zakázky je realizace dvou stavebních celků dle dvou doložených projektových dokumentací a dvou soupisů prací a dodávek s výkazem výměr. Ze stavebního celku Nejdek, ZŠ nám. Karla IV. - celková rekonstrukce bude realizován pouze stavební objekt 02 Základní škola – II. stupeň.

Nejdek, ZŠ nám. Karla IV. - celková rekonstrukce (SO 02): Jedná se o stavební úpravy, které se dotýkají objektu na pozemku č. st.230/1, st.230/2 a st. 562, zde pouze malá a velká tělocvičny vč. hygienického zázemí. Jedná se o II. stupeň základní školy.

Modernizace učeben v budově ZŠ Nejdek, nám. Karla IV., p.o.: Předmětem je modernizace čtyř odborných učeben v Základní škole Nejdek, nám. Karla IV, tak aby vyhovovaly současným parametrům vzdělávání. Jedná se o učebny informatiky přírodovědy a dvě učebny jazyků. Dále bude řešena bezbariérovost školy na II st. pomocí osazení hydraulického výtahu do zrcadla schodiště.

Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.04.2022