Veřená zakázka

Zpracování Programu regenerace Městské památkové zóny Frýdek a Programu regenerace Městské památkové zóny Místek, aktualizace na roky 2022–2026

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zpracování Programu regenerace Městské památkové zóny Frýdek a Programu regenerace Městské památkové zóny Místek, aktualizace na roky 2022–2026.

Program regenerace Městské památkové zóny Frýdek a Městské památkové zóny Místek je strategií regeneračních záměrů na území Městské památkové zóny Frýdek a Městské památkové zóny Místek (dále jen MPZ) v časovém horizontu 2022–2026. Město Frýdek-Místek se již dlouhodobě přihlašuje k aktivní účasti na Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón. Podmínkou pro čerpání dotací Ministerstva kultury na opravy objektů v MPZ je zpracovaný a schválený Program regenerace dle Usnesení vlády ČR č. 209 ze dne 25. března 1992 a Zásad Ministerstva kultury ČR pro užití a alokaci státní finanční podpory v Programu regenerace městských památkových rezervací a památkových zón. Motivací, podobně jako v předchozích obdobích, je možnost zlepšení stavu objektů, obnova historického prostředí a jeho podpora, do budoucna případně i účast v soutěži o Cenu za nejlepší přípravu a realizaci programu regenerace. Program regenerace napomůže k dalšímu rozvoji Frýdku-Místku, ke zvýšení atraktivity města obnovou kulturních hodnot obou historických jader, které byly prohlášeny v roce 1992 památkovými zónami, umožní uchování kulturní dědictví a širší prezentaci města v rámci cestovního ruchu. Bližší podmínky plnění jsou uvedeny v přílohách výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.10.2020