Veřená zakázka

Zpracování aktualizace Plánu odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
71800000-6 - Poradenství v oblasti dodávek vody a odpadu
Popis:

A) Předmětem veřejné zakázky je zpracování změny (aktualizace) Plánu odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje ve smyslu ust. § 100 a násl. zákona č. 541/2020 Sb. o odpadech, ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon o odpadech). Zpracování bude vycházet zejména z Plánu odpadového hospodářství České republiky 2015–2024, resp. jeho aktualizace, Plánu odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje a dále z každoročního vyhodnocení plnění plánu odpadového hospodářství kraje.
B) Součástí předmětu veřejné zakázky je také zpracování vypořádání k případnému stanovisku Ministerstva životního prostředí k návrhu změny plánu odpadového hospodářství kraje do 30 dnů ode dne jeho obdržení a
C) zpracování vyhodnocení vlivů změny (aktualizace) Plánu odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje na životní prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů, jakož i úkonů podmiňujících její schválení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.08.2022