Veřená zakázka

Frýdek-Místek v 3D realitě – zpracování žádosti o podporu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je příprava podkladů, zajištění povinných příloh a zpracování žádosti o podporu, která bude podána do připravované výzvy na základní školy v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2021-2027 (strategické projekty ITI), včetně konzultační činnosti.

Podrobná specifikace předmětu díla:

a) manažerské řízení přípravy projektu před podáním žádosti o podporu, konzultační činnost, zajištění běžné komunikace s poskytovatelem dotace; Do doby zveřejnění výzvy bude příkazník postupovat dle aktuálních informací zveřejněných na internetových stránkách poskytovatele dotace.

b) příprava vlastních podkladů, zajištění povinných příloh a zpracování žádosti o podporu, dle podmínek konkrétně vyhlášené výzvy na základní školy v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2021-2027 (strategické projekty ITI), včetně konzultační činnosti.
Předmětem projektu je pořízení vybavení pro zavedení virtuální reality do výuky devíti základních škol s 2. stupněm ve Frýdku-Místku. Vybavení odborných multifunkčních učeben a mobilních učeben bude využíváno v rámci výukových oblastí Člověk a příroda (chemie, fyzika, přírodopis a zeměpis), Člověk a svět práce (multimediální výchova, svět práce, člověk a svět práce apod.), v rámci výuky matematiky, cizích jazyků, volitelných předmětů (variace uvedených) a informatiky. Součástí projektu je zajištění konektivity v souladu s minimálním standardem IROP.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.08.2022