Veřená zakázka

Zpevněné plochy a ČS kanalizace u MŠ a ZUŠ Staré Město

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45233123-7 - Výstavba vedlejších komunikací,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zajištění dopravní obslužnosti u nové Základní umělecké školy a MŠ v ulici Rastislavova a také rekonstrukce stávající kanalizace s novou čerpací stanicí a přeložka veřejného osvětlení.
V rámci zpevněných ploch je navržena nová asfaltová komunikace šířky 5,5m, délky 72m; 18 parkovacích kolmých míst pro osobní auta (povrch z betonové zámkové dlažby) a nový chodník z betonové zámkové dlažby šířky 1,8m a délky 109 m.
Bude také provedena rekonstrukce stávající kanalizace tj. zrušení stávající oddílné kanalizace a nahrazení novou jednotnou kanalizací včetně zrušení stávající čerpací stanice, její zasypání a vybudování nové čerpací stanice s výtlakem a zaústěním do stávající kanalizace. Přípojky kanalizace dešťové a splaškové z mateřské školy budou přepojeny na novou kanalizaci. V souvislosti s úpravou zpevněných ploch a rekonstrukcí kanalizace s vybudováním nové kanalizační čerpací stanice bude instalován nový přívodní kabel k čerpací stanici.
Součástí stavby je i přeložení 3 ks sloupů veřejného osvětlení do zeleného pásu za komunikaci. Stožáry budou vyměněny za sadové ocelové pozinkované a propojeny novým kabelem napojeným na stávající místo připojení rozvodu VO. Svítidla na nových stožárech budou stávající výbojková, typu ASTRA 1, 70W.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.02.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.02.2017