Veřená zakázka

zpacování bodů HCCP stravovacího provozu Habrovanského zámku

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Účetnictví a auditZdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Ostatní Stravování a potraviny
CPV kódy:
85142300-9 - Hygienické služby
Popis:

Zpracování kritických bodů HCCP
1 x ročně audit
Zpracování hygienického a výrobního postupu
kuchyně pro 70 ks snídaní, 120 ks obědů ( teplá strava i saláty)
70 ks večeří ( 2x týdně teplá, 5x studená)
Kuchyně připravuje stravu č. 3 - klasická, č. 2 šetřící a č. 9 diabetická
Dále má skladové hospodářství

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.05.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.06.2016