Veřená zakázka
zpacování bodů HCCP stravovacího provozu Habrovanského zámku
Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Účetnictví a audit,
Zdravotnictví, sociální služby,
Zdravotnictví, sociální služby -> Ostatní Stravování a potraviny
CPV kódy:
85142300-9 - Hygienické služby
Popis:
Zpracování kritických bodů HCCP
1 x ročně audit
Zpracování hygienického a výrobního postupu
kuchyně pro 70 ks snídaní, 120 ks obědů ( teplá strava i saláty)
70 ks večeří ( 2x týdně teplá, 5x studená)
Kuchyně připravuje stravu č. 3 - klasická, č. 2 šetřící a č. 9 diabetická
Dále má skladové hospodářství
Upozornění:
pro zobrazení zadávacích podmínek
-
calendar_todayDatum zahájení zakázky:17.05.2016
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:30.06.2016
Termíny:
Informace o zadavateli
Upozornění:
pro zobrazení informací o zadavateli