Veřená zakázka
zpacování bodů HCCP stravovacího provozu Habrovanského zámku
Druh zadávacího řízení:
		Zakázka malého rozsahu
	Lokalita:
		Celá Česká republika
	
Kategorie:
	
	Účetnictví a audit, 
	
	Zdravotnictví, sociální služby, 
	Zdravotnictví, sociální služby -> Ostatní Stravování a potraviny
CPV kódy:
		85142300-9 - Hygienické služby
		Popis:
		
			Zpracování kritických bodů HCCP
  1 x ročně audit
  Zpracování hygienického a výrobního postupu
  kuchyně pro 70 ks snídaní, 120 ks obědů ( teplá strava i saláty)
  70 ks večeří ( 2x týdně teplá, 5x studená)
  Kuchyně připravuje stravu  č. 3 - klasická, č. 2 šetřící a č. 9 diabetická
  Dále má skladové hospodářství
		
				
				
				Upozornění:
				pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.
			
		- 
			calendar_todayDatum zahájení zakázky:17.05.2016
 - 
			calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:30.06.2016
 
Termíny:
Informace o zadavateli
				
				
				Upozornění:
				pro zobrazení informací o zadavateli se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.