Veřená zakázka

Změna způsobu vytápění bytového domu čp. 1618, ul. Kollárova, Tábor

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45330000-9 - Instalatérské a sanitární práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je změna způsobu vytápění bytového domu. Jedná se o propojení s objektem čp. 2155, ve kterém bude provedeno rozšíření rozdělovače vytápění o jednu směšovanou ekvitermní řízenou větev. Směšovaná větev bude provedena do 1.PP bytového domu čp. 1618, kde bude vedena pod stopem k jednotlivým stoupačkám. Na patě každé stoupačky bude instalována vyvažovací armatura s uzavírací funkcí, uzavírací armatura a vypouštěcí armatury. Svislé potrubí bude vedeno z 1.PP až do 4.NP přiznaně po stěně. S ohledem na zařizovací předměty koupelen a WC bude potrubí v případě potřeby odbočeno.
Nový potrubní rozvod bude proveden z měděného polotvrdého potrubí, alt. z tenkostěnné pozinkované oceli. Instalované potrubí bude vedeno převážně přiznaně po stěně. Potrubí bude kotveno ke stěně. Potrubí bude opatřeno dvojnásobným bílým nátěrem s emailováním.
Dále budou demontována stávající topné prvky (akumulační kamna, přímotopy atp.) a následně budou osazena nová otopná tělesa s bočním připojením. Připojení bude provedeno pomocí přímého radiátorového termostatického ventilu.
Práce obsahují i drobné stavební úpravy, jako je např. zhotovení prostupů, zhotovení montážní šachty v 1.PP, úpravu oplocenek atd.
Součástí předmětu plnění je i závěrečná zkouška dle ČSN 06 0310.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.07.2022