Veřená zakázka

Zlepšování procesů a zvyšování přívětivosti úřadu ve městě Suchdol nad Lužnicí

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
79419000-4 - Hodnotící poradenské služby
Popis:

Předmět veřejné zakázky je rozdělený na čtyři samostatné části.

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je uzavření smlouvy o dílo na zpracování projektu s označením Zlepšování procesů a zvyšování přívětivosti úřadu ve městě Suchdol nad Lužnicí dle jednotlivých částí předmětu veřejné zakázky takto:
1.1 Zlepšování procesů a zvyšování přívětivosti úřadu ve městě Suchdol na Lužnicí. Podrobnosti plnění této části předmětu veřejné zakázky jsou obsaženy v Příloze č. 1, která tvoří nedílnou součást zadávacích podmínek. (část 1)
1.2 Komunikační strategie města Suchdol nad Lužnicí. Podrobnosti plnění této části předmětu veřejné zakázky jsou obsaženy v Příloze č. 2, která tvoří nedílnou součást těchto zadávacích podmínek. (část 2)
1.3 Elektronická úřední deska. Podrobnosti plnění této části předmětu veřejné zakázky jsou obsaženy v Příloze č. 3, která tvoří nedílnou součást těchto zadávacích podmínek. (část 3)
1.4 Webová stránka města. Podrobnosti plnění této části předmětu veřejné zakázky jsou obsaženy v Příloze č. 4, která tvoří nedílnou součást těchto zadávacích podmínek. (část 4)

Vzhledem k tomu, že předmět plnění je rozdělený na 4 části, může dodavatel svou nabídku předložit na libovolný počet částí veřejné zakázky, tzn. na část 1 až 4 předmětu veřejné zakázky.

Registrační číslo projektu: CZ.03.4.74/0.0/0.0/19_109/0016909

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.01.2022